Seksīgā Lee uzlabojusi lūpas

tautaruna.lv 16.maijs 2019, 15:31
 
Instagram/ekrānšāviņš
Dīdžejmeitene, radio balss Liene Ušakova jeb seksīgā Lee vietnē Instagram publicējusi video materiālus, kuros var novērtēt, kā tagad izskatās viņas lūpas pēc permanentās procedūras veikšanas.
"Man ir traki daudz paziņu... ja ne katrai, tad katrai otrajai ir veikta kāda permanentā procedūra un, iespējams, teju katra skandinās, ka viņas meistare ir vislabākā pasaulē! Man ir, ar ko salidzināt... man prieks skatīties uz manām meitenēm. Meitenēm, kas aug un attīstās. Mazliet par procedūrām... 12 gadu atpakaļ pirmo reizi izmēģināju permanentu, uzacīm un lūpām uzvilku kautrīgu lūpu līniju. Tajos laikos šī pieredze nebija pārāk veiksmīga un bija super agresīva. Permanents šķita tīrākās elles mokas," atminas Ušakova.

Dīdžejmeitene nosolījusies, ka nekad vairs šādu procedūru neveiks, taču viņa ir novērojusi, ka dauduz gadu gaitā ir mainījies viņas dabīgais lūpu tonis. Lūpas kļuvušas blāvas un to tonis ir nevienmērīgs.

Tagad, pēc procedūras veikšanas, Ušakova lepojas ar dabisku lūpu toni. Tās esot līdzenas, simetriskas un maigi rozā tonī. Arī procedūra esot bijusi nesāpīga.

"Liela daļa permanenta meistaru strādā tikai ar kādu noteiktu ķermeņa daļu - uzacis, lūpas, acis, krūšu oreola, plikpaurība -, katrai no tām nepieciešams savs diploms. Attiecīgi ne visi grib mācīties, citiem vienkārši ir bail. Anete prot visu un turpina apgūt. Permanentam nav jābūt uzkrītošam un spilgtam. Šis ir dzīvs pierādījums tam, ka tas var būt teju pamanāms un ļoti dabisks," atzīst Ušakova.

View this post on Instagram

A post shared by Léna Ushakova (@ushakovaonair) on

View this post on Instagram

A post shared by Léna Ushakova (@ushakovaonair) on

Jāatgādina, ka dīdžejmeitene nesen sociālajos tīklos atklāja, kāda ir viņas jaunākā kaislība. Ušakova aizrāvusies ar dejām ap stieni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas