VIDEO: Seksīgā Lee nodevusies pikantam hobijam

tautaruna.lv 10.maijs 2019, 17:21
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Dziedātāja, radio personība Liene Ušakova saviem sekotājiem sociālajos tīklos atklājusi, kāda ir viņas jaunākā kaislība.

Sabiedrībā zināmā Seksīgā Lee paskaidrojusi, ka aizrāvusies ar dejām ap stieni. "Pole dance ir deja, cirks un vieglatlētika viss viena. Es negribu nevienu meičuku biedēt... tas ir amazing, bet tas ir tik faking gruti.. Esmu ļoti kokaina un jāteic tas tev nav dzelžus gyma cilāt. Ceru, ka dejas ir jauns manas dzīves sakums," saka Liene, kura vēlas kļūt elastīgāka un sievišķīgāka, kā arī uzlabot stāju.

Lienes Instagram sekotājiem nodoti vairāki īsi video no deju studijas, kur DJ meitene jau veikli dejo ap stieni.

View this post on Instagram

A post shared by Léna Ushakova (@ushakovaonair) on

"Mana plānā nav taisīt piruetes, lai gan nenoliedzami kaut ko tādu mācēt ir high class. Deju placis saturas! Pagaidām tas viss, protams, ir ļoti neveikli, bet es ceru uz kaut ko foršu nākotnē. Man izdodas vis, ko ieņemu savā galvā!" pārliecināta sabiedrības dāma.

Jau vēstīts, ka DJ meitene un mūziķe centusies nokļūt uz muzikālās skatuves, piedaloties tādos dziesmu šovos kā Krievijas kanāla TNT "Песни" un Ukrainas “X Factor” atlasē. Tāpat viņa mēģinājusi iekļūt Lielbritānijas šovā “The Voice”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas