Liepājā vīrietis sevi aizdedzina; sieva atklāj jaunu faktus par notikušo

Portāls nra.lv 16.maijs 2019, 17:22
 
F64 Photo Agency
Šonedēļ portāls "liepājniekiem.lv" rakstīja par kādu incidentu Liepājā, kad, iespējams, kāds vīrietis Liepājā aizdedzinājies un mēģinājis sev atņemt dzīvību. Vīrieša sieva sniegusi plašāku komentāru par notikušo.

Par laimi brīdī, kad vīrietis, iespējams, mēģinājis sev padarīt galu, dzīvoklī nav atradusies viņa sieva un nepilnus divus gadus vecais bērns.

Sieva portālam pastāstīja, ka laikā, kad izcēlās ugunsnelaime, nav bijusi darbā, kā to iepriekš stāstīja kaimiņi: “Man šajā dienā bija brīvdiena. Kopā ar bērnu pievakarē bijām pastaigā. Kad apmēram pēc stundas no tās atgriezāmies, vīrs bija atgriezies no darba. Bija agresīvi noskaņots, pieprasīja šķiršanos.”

“Teicu, ka no dzīvokļa, ko pati īrēju, prom neiešu,” sieviete turpina: “Lai viņš vāc mantas un iet. Un tā kā nevēlējos, lai bērns mūsu strīdu redz, paņēmu bērnu un devos pie savas mātes," sieviete norāda portālam "liepājniekiem.lv".

“Aptuveni pēc 40 minūtēm vīrs atsūtīja uz telefonu man fotoattēlu, kurā bija nofotografējis aptuveni 5 litru tilpuma benzīna kannu,” klāsta sieviete. Tas bijis vēstījums, ka viņš, lietojis stipro alkoholu, gatavojas pastrādāt ko sliktu: “Mana mamma un tēvs devās uz dzīvokli, lai vīru nomierinātu.”

Taču bijis par vēlu: “Vecāki izsauca Pašvaldības policijas darbiniekus, kuru klātbūtnē vīrs aizdedzinājās.” Sieviete un viņas bērns pēc notikušā palikuši ar to vien, kas mugurā: “Izglābti ir tikai dokumenti. Gan bērna dzimšanas apliecība, gan mana pase, kas bija somiņā.” Pagaidām viņa ar mazuli apmetusies pie savas mātes: “Bet tas ir pagaidu variants, jo mans brālis ir ar īpašām vajadzībām.”

Pēc palīdzības viņa gan vēl nav vērsusies: “Grūti aptvert notikušo. Šorīt pamodos kā ļaunā sapnī. Liekas, ka no tā atmodīšos un viss būs kārtībā.”

Sieviete apstiprina kaimiņu teikto, ka dzērājs vīrs nav bijis. Arī to, ka bijis iekūlies parādos. Taču noliedz, ka vīrs bijis aizrāvies ar azartspēlēm.

Jau vēstīts, ka vīrietis pēc notikušā tika stacionēts un ievietots Liepājas reģionālās slimnīcas Reanimācijas nodaļā

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas