Skandalozo TV šovu zvaigzni Aiju Dembovsku apsūdz zādzībā

tautaruna.lv 22.oktobris 2018, 12:42
 
Ekrānšāviņš/Facebook
“Facebook” grupā “Krāpnieki internetā /atsauksmes par pircējiem vai pārdevējiem” tās dalībnieks Agris Stūrmanis dalījies ar stāstu par to, kā Latvijas TV šovu zvaigzne Aija Dembovska, kad viņš un viņa draudzene sievietei palīdzēja nelaimes situācijā, viņu apzagusi.

“Brīdinu visus kuri ielaiž savās mājās Aiju Dembovsku (zvaigzni no ''Lauku sētas'' un citiem TV šoviem), viņa Jūs var APZAGT. Kad Aija atgriezās no Holandes, viņai nebija kur palikt, un mēs ar draudzeni piekritām, ka viņa paliek pie mums uz pāris dienām. Pieņēmām viņu gandrīz kā ģimenes locekli. Kad viņa izvācās, sapratām, ka esam APZAGTI. Pazudis bija Xbox (spēļu konsole), praktiski jauna 280Eur vērtībā un vēl draudzenes drēbes, un šis tas no kosmētikas. Žurka tā *zvaigzne* Aija ir !!!” raksta Stūrmanis.

Ekrānšāviņš/Facebook

Kāda cita “Facebook” lietotāja gan metās aizstāvēt Dembovsku un prasīt, vai kāds TV šovu dalībniecei ir paprasījis viņas viedokli. Uz to Stūrmanis atbildēja, ka viņa miteklim ir dzelzs durvis un tur dzīvo tikai divi cilvēki. Neviens cits dzīvoklī nav bijis, bet pēc Dembovskas viesošanās mantas bija pazudušas. Tas savukārt TV šovu zvaigznes aizstāvei lika apšaubīt, ka jaunā sieviete vispār ir dzīvojusi pie pāra.

Ekrānšāviņš/Facebook

Jau vēstīts, ka septembrī Dembovska palika bez jumta virs galvas pēc tam, kad pāris dienu laikā bija jāizvācas no dzīvokļa, bet naudas jaunam miteklim neesot bijis.

Dembovska parādījusies tādos šovos kā “Lauku Sēta”, “Precētie pret brīvajiem” un “Pirmais skūpsts”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas