Puisis nogalina un sadala gabalos meiteni pēc tam, kad tā viņu atraida

tautaruna.lv 22.oktobris 2018, 23:33
 
f64
16 gadus vecais Kirils Volskis mēroja 3900 jūdzes, lai satiktos ar meiteni, ar kuru iepazinās internetā, bet pēc tam viņu nogalināja un sadalīja gabalos, jo meitene viņu atraidīja, raksta “The Mirror”.

Volskis Kristīnas Khamrajevas ķermeņa daļas bija paslēpis atkritumu tvertnēs un kanalizācijās akās. Meitene bija pazudusi divus mēnešus, un policija Volskim lika iziet melu detektoru, kas arī ļāva atklāt patiesību.

Augustā puisis bija melojis savai mātei, ka paliks pie skolas drauga un viņa vecmāmiņas. Tad Volskis izmantoja savus ietaupījumus, lai aizlidotu no Khabārovskas uz Maskavu, lai iepazītos ar meitene, ar kuru viņš bija iepazinies internetā.

Khamrajevai viņš teica, ka Maskavā ieradies kopā ar māti, lai apmeklētu drauga kāzas.

Jaunieši satikās vairākas reizes, bet Volskis bija greizsirdīgs, ka meitene ar viņu nepavada visu savu laiku un aizvien satikās ar savām draudzenēm.

Puiša māte Olga vēlāk teica, ka Volskis ar meiteni vēlējies apprecēties un kopā radīt bērnu pēc tam, kad viņš būs izgājis militāro dienestu.

Tomēr meitene atraidīja puisi.

Viņš viņu nogalināja ar nazi Maskavas dzīvoklī, ko viņš bija izīrējis. Tad viņš meitenes ķermeni sadalīja gabalos un noslēpa atkritumu tvertnēs un kanalizācijā.

Kristīnas meklēšana izvērsās par lielu pasākumu. Izmeklētāji arī iztaujāja Volski, kurš savu vainu. Vēlāk gan puisis pārtrauca atbildēt uz izmeklētāju zvaniem.

Izmeklētāji galu galā aizlidoja no Maskavas, lai sazinātos ar Volski un liktu viņam iziet melu detektora testu, kura laikā jauneklis arī atzina, ka ir vainīgs Kristīnas slepkavībā.

Viņas ķermeņa daļas aizvien nav atrastas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:45

Jaunākās diskusijas