Draud atņemt bērnus, izlikt no dzīvokļa un atklāt privātos noslēpumus - šķiršanās stāsts

tautaruna.lv 22.oktobris 2018, 16:20
 
Pixabay
Kāda sieviete “Facebook” grupā “Atsaucīgo māmiņu forums” dalījusies ar nepatīkamu stāstu, par to beidzas viņas laulība.

Pēc pirmā bērniņa piedzimšanas sieviete apprecējusies ar savu partneri un abi hipotekārajā kredītā iegādājušies dzīvokli, zemesgrāmatā kā īpašnieku ierakstot vīru, bet sievieti kā galvotāju. Vīrietis maksāja no sava konta, taču sievai bija neoficiāls darbs un viņa algu saņēma aploksnē.

Laime nebija ilga, jo izrādījās, ka vīrs sievu krāpj. Viņa to nespēja piedot un vēlējās šķiršanos. Un te sākas problēmas.

Vīrs saka - jāiet pie notāra un sievai jāatsakās no savas īpašuma puses, jo tieši viņš ir visu izkārtojis. Ja tas netiks darīts, vīrs nomainīs slēdzeni, neļaus redzēt bērnus un atklās, ka viņai ir neoficiāls darbs.

Ekrānšāviņš/Facebook

Banka nedod nekādas cerības atbrīvot mani no galvotājas statusa.Es negribu palikt ar hipoteku, aiziet no dzivokļa un cerēt ka viņš maksās,” raksta izmisusī māmiņa.

Vēl viens variants, ko vīrietis piedāvā ir tas, ka sieviete dodas projām, atsakās pretendēt uz dzīvokli, bet viņš pirmos mēnešus nemaksās alimentus, jo viņam nav tik daudz naudas.

“Ja man esot iebildumu pret to, tad vienu bērnu, lai atstāju pie viņa dzīvot, otru pie manis. Man tiešām ir smagi. Gribas iet no viņa prom, bet baidos,ka aiziešu, pacels to, ka man nav oficiālu ienākumu,tad sāks par bērniem tiesāties. Man jau nevajag to dzīvokli. Gribu klusi un mierīgi dzīvot ar mazajiem, bet vismaz par vienu bērnu saņemt alimentus,” savās skumjās dalās sieviete.

Atsaucīgās māmiņas iesaka nelaimē nonākušajai sievietei meklēt advokāta palīdzību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:55

Jaunākās diskusijas