Saseksas hercogienes tuvs draugs: Tik drīz Megana nedos tēvam iespēju salabt

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 2.augusts 2018, 17:21
 
EMPICS Entertainment/Scanpix
Pēc Saseksas hercogienes Meganas tēva Tomasa Mārkla atklātās intervijas medijos, plaisa starp viņiem ir palielinājusies, norāda, kāds tuvs Meganas draugs, vēsta britu tabloīds "Mirror".

Kā iepriekš ziņots, Meganas, prinča Harija sievas, tēvs Tomass Mārkls sacēlis pamatīgu vētru medijos, kā arī saniknojis britu karalisko ģimeni, turpinot klāstīt pasaulei par privātajām sarunām ar meitu un spriest par meitas jūtām, esot karaliskajā ģimenē.

Ekrānuzņēmums/ITV/Youtube

Situācijas risināšanā iesaistījušies karaļnama padomdevēji, lai spriestu, kā apturēt Tomasu Mārklu no tālākas privātu sarunu atklāšanas. Mārkls gan solījis, ka neklusēs.

Kāds Meganas draugs izteicies, ka attiecības starp meitu un tēvu ir problemātiskas un sarežģījumi sākušies vēl pirms Megana satika princi Hariju.

Draugs arī norādījis, ka tuvākajā laikā nepastāv cerība, ka Saseksas hercogiene dos tēvam iespēju salabt ar meitu.

74 gadus vecais Mārkls vairākās intervijās atklāja privātu sarunu detaļas, ieskaitot prinča Harija domas par Breksitu un ASV prezidentu Donaldu Trampu. Tāpat Meganu sāpinājis fakts, ka tēvs savās atklāsmēs iesaistījis nelaiķi princesi Diānu, spriedelējot, ka Harija mātei nepatiktu šī situācija, kāda izveidojusies starp karalisko ģimeni un viņu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:00

Jaunākās diskusijas