Uz "X Faktora" skatuves dzirdēsim šlāgerpanka celmlauzi un pensionētu līgavu zagli

tautaruna.lv 2.augusts 2018, 14:50
 
Ekrānšāviņš/YouTube
Uz “X Faktora” skatuves spēkus nolēmis izmēģināt šlāgerpanka celmlauzis un pašpasludinātais “pensionētais līgavu zaglis” Artur von Lettland, raksta portāls “Skaties.lv”.
Par pensionētu līgavu zagli mākslinieks sevi sauc, jo ir atradis sev otru pusīti, bet taklāj, ka savulaik bieži mēdzis uzrunāt precētas sievietes un iepazīties ar sludinājumu palīdzību. Tiesa, sīkāk par sieviešu pievilināšanas smalkumiem šlāgerpanks nestāsta, jo nezina - varbūt tie nākotnē var noderēt.

Artur atzīst, ka ir lielāka mākslas par sievietes savaldzināšanu, ir viņas noturēšana un īsti attiecību izveidošana.

“Esmu laimīgs, ka mana tagadēja kundze pacieš visus manus jociņus, ir jau pagājis attiecību ugunskristību laiks, viņa joprojām ir ar mani. Ar mani reizēm ir jāauklējas, ar to nelepojos, bet nereti izdaru un tad tikai domāju. No otras puses tas viss padara attiecības interesantas, tās nav vienmuļas,” uzskata alternatīvās mūzikas pārstāvis.

Artur von Lettland neslēpj, ka viņa grupai “Zvejnieka meita” ir grūpijas, bet, tā kā pats nu jau ir aizņemts vīrs, no priekiem ar kaislīgajām fanēm atsakās.

“Dziesmu ierakstīšanu var salīdzināt ar kazino un ruleti. Lai ierakstītu dziesmas, vajadzīgi palieli līdzekļi un nekad nevari būt drošs, ka tas atmaksāsies. Tātad, tā ir sava veida veiksmes rulete,” portālam atklāj šlāgerpanka celmlauzis. Tuvākajā laikā “Zvejnieka meita” gan diemžēl nekoncertēs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas