Andris Brīnums atklāti par "Duets Sandra" solistes mūža nogali

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 2.augusts 2018, 15:10
 
F64 Photo Agency
Dziedātāja Sandra Brīnuma mūžībā aizgāja pērnā gada februārī. Viņas vīrs Andris Brīnums medijiem atzina, ka viņa Sandra, ar kuru kopā muzicēja grupā "Duets Sandra", mira no retas un neārstējamas neiroloģiskas saslimšanas - amiotrofo laterālās sklerozes.

Tagad pusotru gadu pēc dziedātājas nāves Andris Brīnums sarunā ar žurnālisti Lolitu Lūsi izdevumā "Ieva" atklāj, kā aizritēja Sandras mūža nogale.

Kā iepriekš portālam skaties.lv atzina Andris, viņš meklējis pēc ārstniecības iespējām dažādās ārzemju klīnikās, taču diemžēl liktenis ir nepielūdzams - pret šo reto slimību līdzekļi vēl nav izdomāti nekur pasaulē. Tā vienmēr ir letāla.

Aizgāju uz aptieku pēc zālēm, viņa mani sagaidīja un tad acu priekšā izdzisa

Žurnālam "Ieva" mūziķis atzīst, ka tas bija ļoti smags posms, noskatīties, kā Sandras dzīvība izdziest. Tā kā soliste vairs nespēja dziedāt, viņi abi zaudēja darbu un viņiem palīdzēja meita. Šajā laikā Sandra vīram daudz ko iemācījusi, jo Andris ar saimniecības darbiem bija uz jūs. Drīz vien viņš pārņēma mājas darbus un pusgadu kopa Sandru.

"Saulkrastos dzīvojām otrajā stāvā. Kad Sandra vairs nespēja uzkāpt pa kāpnēm pat ar manu palīdzību, pēdējās trīs nedēļas pavadījām pie meitas. Sandras aiziešanas dienu joprojām labi atceros - to jau nevar aizmirst. Aizgāju uz aptieku pēc zālēm, viņa mani sagaidīja un tad acu priekšā izdzisa. (...) Paldies Dievam, ka Sandrai nebija ilgi jāmokās un ka arī aiziešana nebija smaga. Apklusa, un viss," stāsta mūziķis.

Jau iepriekš ziņojām, ka Andris Brīnums domā, ka drīz vien savu jauno sirdsdāmu Oksanu apprecēs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:59

Jaunākās diskusijas