Plastiskās ķirurģijas entuziaste: Es vēlos izskatīties kā modernā dieviete

tautaruna.lv 2.augusts 2018, 16:35
 
Ekrānšāviņš/Instagram
24 gadus vecā projektu asistente Nadja Sofija Nahira, kura vēlas līdzināties Kimai Kardašjanai, savas krūtis ir palielinājusi līdz 34 JJ izmēram, kā arī veikusi plastiskās operācijas savai sēžamvietai, raksta “The Daily Star”.

Jaunā londoniete atzīst, ka viņai nepatīk izmantot sabiedrisko transportu savu ievērojamo formu dēļ. Viņa atzīst, ka agrāk ķermenis viņai licis justies mazāk sievišķīgai un vairāk kā pašpuikam. Turklāt sievietei ir argentīniešu gēni, kas vēl vairāk liek viņai vēlēties iespaidīgas formas.

A post shared by NadiaBarbie (@nadiabarbie__) on

“Argentīnā cilvēki mēdz sacensties par seksīgākā dibena titulu, kas palīdz svinēt formīgas, trenētas formas,” stāsta Nadja. “Skaistums ir kaut kas, kas ir nopērkams, izveidojams, uzlabojams. Jo vairāk tu izcelies, jo labāk. Tikai vēlākajos pusaudža gados sapratu, kā tas ir.”

20 gadu vecumā Nadja izvēlējās veikt pirmo krūšu palielināšanas operāciju. Trīs gadus vēlāk viņai bija nākamā, kas tad sievietei izmaksāja 4000 mārciņu. Tik tālu viņa plastiskajām operācijām, tostarp dibena pacelšanai, lūpu filleriem un matiņu noņemšanai, iztērējusi 15 000 mārciņu.

A post shared by NadiaBarbie (@nadiabarbie__) on

“Es zinu, ka izceļos uz citu fona, it īpaši Londonā. Tas var būt grūti, taču man patīk mans uzlabotais izskats,” atzīst Nadja. “Izcelšanās ir laba lieta. Es vēlos izskatīties kā modernā dieviete, piemēram, Kima Kardašjana. Es esmu tikai pusē tam, ko vēlos panākt. Es vēlētos vēl lielākas krūtis un dibenu. Manos plānos ir vēl viena krūšu palielināšanas operācija.”

“Mēs ar draugi pie tā ir pieraduši, un mēs pat pasmejamies kopā. Kopš manas pēdējās operācijas es pat esmu pārliecinājusi savu draudzeni palielināt viņas krūtis,” stāsta Nadja. “Es saņemu ļoti daudz pozitīvu atsauksmju no saviem Instagram sekotājiem. Viņi mani iedrošina turpināt iesākto.”

A post shared by NadiaBarbie (@nadiabarbie__) on

“Ir lietas, ko es vairs nevaru darīt vai kuras ir kļuvušas grūtas. Es vairs nevaru gulēt uz krūtīm vai skriet. Es arī cenšos neizmantot metro, it īpaši sastrēgumstundās,” skumst skaistule.

“Uzlabojumi ir tam, lai tevi padarītu laimīgāku par to, kas esi. Tie izceļ to labāko tevī!” mudina Nadja.

A post shared by NadiaBarbie (@nadiabarbie__) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas