"Dueta Sandra" mūziķis Andris Brīnums gatavs atkal precēties

tautaruna.lv 2.augusts 2018, 9:31
 
f64
“Dueta Sandra” dalībnieks Andris Brīnums sarunā ar žurnāla “Ieva” žurnālisti Lolitu Lūsi atklāja, ka iespējams arī apprecēsies ar savu jauno otro pusīti Oksanu.

Viņš norādīja, ka viņu un viņa jauno mīļoto sievieti šķir 17 gadu starpība, bet pāris par to nebēdājot, jo ikdienā tā netiek izjusta. Brīnums arī atklāja, ka abi kopā bieži vien iet uz Sandra Brīnumas kapiem, kur abi apkopj Brīnuma pirmās sievas kapu kopiņu un parunājas ar viņu.

“Oksana ir pilnībā ienākusi mūsu ģimenē - Sandras mamma viņu gandrīz par meitu sauc,”

žurnālistei neslēpa Brīnums. Sākumā Sandras mamma esot bijusies, ka Brīnums pametīs viņu, jo Sandra bijusi viņas vienīgā meita un viņas vīrs - vienīgais ģimenes vīrietis.

“Nevar aizmirst četrdesmit gadu kopdzīvi!” par to, ka nav aizmirsis Sandru, stāsta Brīnums. Viņš norāda, ka sabiedrības vecākā daļa viņam daudz pārmetusi par ātru jaunu attiecību uzsākšanu.

Brīnums žurnālam “Ieva” stāsta, ka viņam nepieciešama otrā pusīte, jo vienam dzīvot nepatīkot un jau kopš agras jaunības nebija dzīvojis viens.

“Esmu novērojis: sievietes, kurām vīrs aiziet tai saulē, biežāk paliek vienas. Bet vīrieši, kam nomirst sieva, vieni paliek retāk. Tas laikam nozīmē, ka vīrietim sievieti vajag vairāk nekā sievietei vīrieti. Ja cilvēks negrib palikt viens, viņam nav jāpaliek vienam,” uzskata Brīnums.

Jāatgādina, ka pēc Sandras Brīnumas nāves pērnā gada februārī Andris jau pēc mēneša sev bija atradis jaunu mīļoto sievieti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:32

Jaunākās diskusijas