Neapmierināta ēdienu piegādāja nopietni savaino klientu

tautaruna.lv 31.decembris 2022, 12:10
 
pexels.com
Ēdiena pasūtīšana internetā un to piegāde ar kurjeru līdz pat namdurvīm kļūst arvien populārāka ne tikai Latvijā, bet arī citviet pasaulē. Diemžēl neiztikt arī bez dažādiem starpgadījumiem.

Stīvens Dženkinsons no Lielbritānijas piedzīvojusi baisu uzbrukumu no kādas ēdienu piegādātājas, vēstīts portālā "The Sun".

Vīrietis bija pasūtījis picas, kuras kurjerei nācās piegādāt līdz viņa mājām.

Stīvens bija devies ārpus mājas, lai sagaidītu ēdienu piegādātāju. Tieši tajā brīdī notika nepatīkamais uzbrukums. Sieviete uz ielas satika Stīvenu, kā viņa sacīja, tad viņa nespēj atrast norādīto pasūtījuma adresi. Stīvens kurjerei teica, ka viņš ir pasūtījis ēdienu. Ēdienu piegādātāja vēlējās, lai Stīvens parāda telefonā pasūtījuma apstiprinājumu. Diemžēl viņš telefonu bija atstājis mājās.

Kā stāsta Stīvens, tad viņš sievietei teicis, ka paņems sūtījumu, ienesīs to mājās un atgriezīsies ar telefonu, lai apstiprinātu, ka tieši viņš ir veicis pasūtījumu. Tieši tad notika vismazāk gaidītais.

Ēdiena piegādātāja sadusmojās un kļuva agresīva. Vīrietis devās mājās ar pasūtījumu, kad kurjere viņam iesita un sāka spert. Notikumu karstumā sievietes mutē iekļuva Stīvena ikšķis un viņa to nokoda. "Es biju agonijā," stāsta Stīvens.

Stīvens steigušus tika nogādāts slimnīcā. Pateicoties tam, ka policija nokosto īkšķi iecirknī ir paturējusi kā lietisko pierādījumu, pastāv liela iespēja, ka Stīvenam atlikušo dzīvi nāksies dzīvot bez viena pirksta.

"Tas ir izpostījis manu dzīvi," saka Stīvens. Viņš ir noraizējies, ka vairs nevarēs turpināt savas darba gaitas un strādāt par santehniķi.

33 gadus vecā ēdiena piegādātāja tika arestēta notikuma vietā. Šobrīd viņa atrodas apcietinājumā un viņai aiz restēm nāksies pabūt līdz pat nākamā gada martam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:13

Jaunākās diskusijas