Holivudas aktieris Mets Deimons pieņēmis teju ceturtdaļmiljardu eiro vērtu sliktu lēmumu

tautaruna.lv 31.decembris 2022, 16:20
 
AFP/Scanpix/Leta
Šobrīd pasaulē un tai skaitā arī Latvijā uz lielajiem ekrāniem tiek rādīta jaunā Avatara filma "Avatars: Ūdensceļš". Pirmā šīs filmas daļa bija ienesīgākā zinātniskās fantastikas filma pasaulē. Aktieri, kuri ņēma dalību šajā filmā, labi nopelnīja. Kā izrādās, tad pirmajā daļā režisors bija paredzējis, ka piedalīsies arī Holivudas aktieris Mets Deimons, vēsta "Daily Mail".

Avatara pirmā daļa iznāca 2009. gadā. Izrādas, ka filmas režisors Džeimss Kamerons bija piedāvājis lomu Metam Deimonam.

Holivudas aktieris atteicās no piedāvājuma. Viņam nebija ne jausmas, cik ienesīga beigās būs šī filma.

Kā atklāj režisors, tad viņš aktierim par dalību filmā piedāvāja 10% no tās kases peļņas, kas kā izrādās beigās būtu veseli 234 942 500,00 eiro.

Intervijā BBC Džeimss Kamerons atzina, ka aktieris vēl joprojām pārdzīvo par to, ka ir noraidījis piedāvājumu filmēties Avatarā, viņš publiski aicināja aktierims "tikt pāri" šai lietai. "Met, tu esi viena no lielākajām filmu zvaigznēm pasaulē, tiec tam pāri."

Kā izrādās, tad aktieris atteicās filmēties pirmajā Avatara daļā, jo viņam bija jāturpina darbs pie "Borna" filmu sērijām.

Mets Deimons ir publiski žēlojies, ka atteikšanās piedalīties Avatarā ir bijusi viņa dzīves viena no lielākajām kļūdām, jo viņš ir zaudējis teju ceturtdaļmiljardu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas