VIDEO: precēts pāris lepojas ar jaunu rekordu; viņi veikuši teju 100 skaistuma procedūras

tautaruna.lv 31.decembris 2022, 21:00
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Kopā ar mīļoto cilvēku mēs mēdzam darīt trakas lietas. Bet vai jūs būtu spējīgs transformēt savu ķermeni? Gabriela un Viktors mīlestības dēļ ir gatavi uz visu, vēsta "UPI".

Gabriela Peralta un Viktors Hugo Peralta ir mīlošs precēts pāris. Vienīgas, kas viņus atšķir no citiem, ir tas, ka jau divas reizes abi ir ieguvuši Ginesa pasaules rekordu.

Rekords ir pavisam īpašs. Pāris kopumā ir veicis 98 ķermeņa modifikācijas.

Viņi ir labojuši pasaules rekordu. Kopskaitā viņi ir veikuši 98 manipulācija, tajā skaitā iekļaujas pīrsingi, tetovējumi, ķermeņa implanti un citas lietas.

Izrādās, ka tā nav pirmā reize, kad par ko šādu viņi ir ieguvuši Ginesa pasaules rekordu. 2014. gadā viņi kopumā varēja lepoties ar 84 veiktām manipulācijām.

Šobrīd veikto procedūru skaits ir palielinājies, tāpēc viņi ir ieguvuši jaunu rekordu.

Kā stāsta pāris, tad viņi iepazinās pirms 24 gadiem motociklistu pasākumā. Jau tajā laikā viņi saprata, ka viņus vieno viena kopīga lieta - vēlme mainīt jeb izskaistināt savu ķermeni.

"Būt Ginesa rekorda turētājam ir balva, ko dzīve man sniedz par mīlestību pret ķermeņa mākslu, un esmu ļoti pateicīgs, jo šis rekords man palīdzēja sasniegt vienu no maniem lielajiem sapņiem - apceļot 20 valstis, iepazīt dažādas kultūras un izveidot jaunas draudzības visā pasaulē," stāsta rekordists Viktors.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas