Dīvainākie 2022. gada Ginesa pasaules rekordi

tautaruna.lv 31.decembris 2022, 15:00
 
ITAR-TASS/Scapix/Leta
Lērums cilvēku visā pasaulē vēlas iekļūt unikālajā Ginesa pasaules rekordistu sarakstā. Līdz ar to cilvēku izdomai, kā tur nokļūt, nav robežu. Medijs "UPI" apkopojis 8 dīvainākos 2022. gada Ginesa pasaules rekordus.

Vienu no visu laiku neparastākajiem Ginesa pasaules rekordiem izdevās sasniegt Džemijam Kītonam. Vīrietis kļuva par rekordistu pateicoties tukšām skārda bundžiņām. Viņam izdevās pie savas galvas, sejas ar piesūkšanās metodi piestiprināt 10 tukšas bundžiņas. Pateicoties tam, ka tās pie viņa galvas noturējās piecas sekundas, Džeimijs kļuva par pasaules rekordistu.

Tikmēr Irākā dzīvojošais Ibrahims pasauli pārsteidza ar savu unikālo līdzsvara izjūtu. Viņš uz savas plaukstas spēja noturēt 18 olas. Pateicoties savai labajai līdzsvara izjūtai, viņš šobrīd šo rekordu dala ar Džeku Harisu no Lielbritānijas. Džeks 2020. gadā uzstādīja tieši tādu pašu rekordu.

Savukārt Džeikobs Čandlers no Oregonas Ginesu pasaules rekordos iekļuva pateicoties alfebāta zupai. Šī zupa ir īpaša ar to, ka tajā atrodas makaroni burtu formā. Vīrietis zupā atrada visus 26 angļu alfabēta burtus un tos spēja sakārtot secīgā kārtībā nieka 2 minūtes un 8,6 sekundēs. Izrādās, ka vīrietis vēlējies iegūt rekordu, lai varētu atstāt iespaidu uz savu dēlu.

Šogad unikālu rekordu uzstādīja arī pusaudze Ariana Vunderle no Vērmontas. Viņa kopš divu gadu vecuma uzstājas jauniešu cirkā. Tieši tas viņai palīdzēja iegūt kāroto rekordu. Meitene uzvilka 10 centimetrus augsta augstpapēžu kurpes un nogāja pa virvi teju 213 metrus.

Ar ļoti "spēcīgu kuņģi" var lepties Gregorijs Fosters no Kalifornijas. Viņam izdevās 33,15 sekundēs notiesāt 10 asākos čili piparus pasaulē.

Tikmēr Japānā savus vārda brāļus meklēja Hirokazu Tanaka. Viņam izdevās vienkopus pulcēt 178 cilvēkus ar tieši tādu pašu vārdu un uzvārdu.

Deividu Rašu var uzskatīt par vienu no goldalgotākajiem rekordistiem. Viņš var lepoties kopumā ar 250. Ginesa pasaules rekordiem. Pēdējais rekords, kuru viņš ieguva šogad, pateicoties zirņiem. Viņš ieguva rekordu par to, ka spēja aizspūst ar elpu zirni 25.8 metrus tālu.

Šogad vēl vienu ļoti unikālu rekodu ieguva Duane Hansena. Viņa izgreba milzu ķirbi un dienu pēc savas sešdesmitās dzimšanas dienas ar to pārvietojās pa Misūrī upi. Braucienā pa upi ar ķirbja "laiviņu" viņa noairēja veselus 60 kilometrus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:32

Jaunākās diskusijas