Ko nedrīkst darīt 1. janvārī? Interesantas Jaunā gada māņticības

tautaruna.lv 31.decembris 2022, 10:00
 
unsplash.com
Daļa cilvēku tic māņticībām un cenšas izvairīties, piemēram, šķērsot ceļu tur, kur pārskrējis pāri melns kaķis. Izrādās, ka pastāv arī vairākas māņticības saistībā ar gada pirmo dienu. Apkopojām četras lietas, kuras iesaka nedarīt 1. janvāri.

Portāls "Addapinch" izcēļ, ka 1.janvāri nav ieteicams mazgāt veļu vai pat traukus. Šādi darbi gada pirmajā dienā piesauks nelaimi. Līdzīgi ir arī ar mājas tīrīšanu. 1.janvārī labāk atpūsties un Jauno gadu iesākt mierīgi, lai nepiesaistītu nelaimi.

Vēl viena būtiska lieta, ko aicina nedarīt 1. janvārī, saistās ar dažādu lietu iznešanu no mājām. Gada pirmajā dienā labāk neko nenest prom no mājas, jo aiznesot kaut ko prom, jūs mājās tajā paša laikā ienesat neveiksmi. Tas arī attiecas uz atkritumiem, tos labāk iznesiet dienu pirms vai dienu pēc 1. janvāra.

Pastāv māņticība, ka pirmā persona, kura jūs apciemos Jaunajā gadā, ietekmēs jūsu visu atlikušo gadu. Šis cilvēks būs jūs "laimes putns". Ja vēlaties, lai šis būtu jūsu pats veiksmīgākais gads, tad vislabākais "laimes putns" ir garš, tumšmatains vīrietis. Svarīgi ir izvairīties no blonda vai ruda vīrieša un sievietēm. Ja pirmā persona, kas jūs apciemos būs sieviete vai vīrieši ar iepriekš nosaukto matu krāsu, šis būs pavisam nelaimīgs gads.

Svarīgi ir Jauno gadu sagaidīt bez parādiem. Apmaksājiet visus rēķinus vecajā gadā, lai 2023. gadu sāktu bez liekām saistībām. Lai Jaunajā gadā jums būtu daudz naudas, svarīgi ir 1.janvārī to netērēt un nevienam neaizdot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas