Covid-19: 28 gadus vecs vīrietis pats sev slimnīcā noņem skābekļa masku un vēlāk mirst

tautaruna.lv 5.februāris 2022, 16:48
 
Ekrānuzņēmums/The Mirror
Itālis Luidži Koselu, kurš neticēja kovidam, nomira pēc piecām dienām slimnīcā, kad pats sev noņēma skābekļa masku, raksta "The Mirror".

Slimnīcā par savu dzīvību cīnās arī vīrieša 55 gadus vecais tēvs, kurš pieslēgts pie ventilatora. Viņš, tāpat kā dēls, netic, ka kovids pastāv.

28 gadus vecais Luidži sākotnēji atteicās no jebkādas ārstēšanas, kad viņš smagā stāvoklī nogādāts Santa Maria Goretti slimnīcā Latīņā, Itālijas centrālajā daļā.

Vīrietis mediķiem sacījis, ka netic kovidam, kad viņu slimnīcā ievietoja 16.janvārī. Diennakts laikā vīrieša stāvoklis strauji pasliktinājās un kā viena no slimības sekām tika diagnosticēta akūta elpošanas mazspēja.

Luidži pārvietots uz intensīvo aprūpi, taču pat atrodoties tur, viņš turpināja atteikties no ārstēšanās un pat noņēma sev skābekļa masku. Tikai vēlāk ārstiem izdevās viņu pierunāt skābekļa masku neaiztikt, taču jau bijis par vēlu. Vīrietis nomira piecas dienas pēc tam, kad viņa stāvoklis pasliktinājās. Luidži bija saderinājies.

Gan tēvs, gan dēls pirms tam atteikušies vakcinēties.

Vietējais veselības padomnieks Alesio D'Amato 28 gadus vecā vīrieša nāvi nodēvēja par traģisku, norādot, ka tai vajadzētu kliedēt mītu, ka jauni cilvēki no šīs slimības nemirst.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:18

Jaunākās diskusijas