VIDEO: Jūrmālā ātrās palīdzības mediķiem draudēts ar ieroci

tautaruna.lv 9.februāris 2021, 12:45
 
F64
Aizturēts vīrietis, kurš draudēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) brigādei un pavērsa pret to ieroci. Tas notika svētdien Jūrmalā, Kauguros, vēstīja LTV raidījums "Panorāma".

Neatliekamo palīdzību uz daudzstāvu māju Engures ielā izsauca pie kundzes gados. Taču brigādes darbu traucēja dzērumā esošie kaimiņi. Viņi neievēroja distanci slimās sievietes istabā, atteicās vilkt masku un visu notikušo filmēja.

“Uz lūgumu atstāt telpu, jo telpā jau bija sanācis - ļoti maza telpa - bija pārāk daudz cilvēku, pret brigādi tika pavērsts ierocis.

Un brigādei vienā brīdī, kad draudētāji pagriezās, izdevās atstāt telpas un ziņot operatīvās vadības centram,” sacīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) brigāžu atbalsta centra “Krasts” vadītājs Rafaels Ciekurs.

NMPD brigādes rācija ir aprīkota ar trauksmes pogu, kas šādos brīžos nodod trauksmes zvanu policijai, kas ļauj palīdzību saņemt ātri.

“Šis izsaukums tika saņemts plkst. 17.50 un 17.51 operatīvā ekipāža ieradās, tika konstatēts, ka, visticamāk, gāzes ierocis. Persona tika aizturēta, un ierocis izņemts,” norādīja Jūrmalas Pašvaldība policijas pārvaldes dežūrdienesta priekšnieks Jānis Gasjūns.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:02

Jaunākās diskusijas