Veits ižsķīries no 35 gadus jaunākās draudzenes

tautaruna.lv 9.februāris 2021, 11:30
 
Ekrānšāviņš no Facebook
Pēc gandrīz četru gadu kopā būšanas izjukušas slavenā mūziķa Gunta Veita un par viņu 35 gadus jaunākās šovu zvaigznes Elenas Kalickas attiecības, vēsta "skaties.lv".
Elenas un grupas ”Credo” solista Gunta Veita attiecības beigušās pērnā gada nogalē. ”Mēs ar Gunti īsi pirms Ziemassvētkiem izšķīrāmies,” sarunā ar Skaties.lv atklāj Elena.

Par gandrīz četriem gadiem, kas tikuši pavadīti kopdzīvē ar populāro skatuves mākslinieku, Elena var teikt tikai labāko un ne mirkli no šī laika nenožēlo.

”Mums kopā bija patiešām forši. Es nekad neaizmirsīšu šīs attiecības. Tās bija tiešām ļoti labas attiecības. Liels paldies viņam.

Februārī mums būtu četri gadi kopā, bet tos nesagaidījām. Es izdomāju, ka man tomēr svarīgāk ir izveidot ģimeni, Guntis nebija ar mieru. Līdz ar to mani liktenis saveda kopā ar citu cilvēku, savukārt Gunti ar citu dāmu,” stāsta Elena.

Elena pieļauj, ka, ja vien nebūtu izvērtusies kāda situāciju, par ko publiski viņa nevēlas klāstīt, varbūt abi joprojām būtu kopā. ”Ja ar otru cilvēku ir forši, tad šķirties baigi negribas. Bet ir arī liktenis, un no tā laikam neizbēgt,” viņa norāda.

Kā norāda Elena, šķiršanās bijusi ļoti spontāna: ”Tas notika burtiski dažu stundu laikā. Es jau zināju, ka man būs cits cilvēks.”

Nu viņai izveidojušās attiecības ar vīrieti, ar kuru jau reiz bijusi pazīstama.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:45

Jaunākās diskusijas