Šovu zvaigzne atklāj skumjas darba aizkulises Dānijā

tautaruna.lv 9.februāris 2021, 14:30
 
Ekrānšāviņš no Facebook
Dānijā mītošā Latvijas šovu zvaigzne Violeta Stepanova uzsver, ka viņas darbs nav fiziski smags, taču emocionāli gan, raksta "skaties.lv".

Kādu laiku Violeta Dānijā dzīvoja bez darba. Taču viņa nesūrojās un laiku izmantoja reālai pašizaugsmei - iegūstot autovadītājas apliecību un mācoties vietējo valodu. Nu zvaigzne atklāj, ka, pateicoties pašas centībai, tikusi pie laba darba.

”Ja ir valodas prasme un tiesības, darbs pats pie tevis atnāk. Strādāju iestādē, kurā dzīvo cilvēki ar bojātām smadzenēm - psihiatriskajā klīnikā.

Darbs nav fiziski smags, taču emocionāli gan. Ir tik skumji noskatīties uz cilvēkiem, kuri dzīvo šeit.Visi viņi kādreiz bija normāli, tādi kā mēs. Kad es klausos stāstos, kas ar viņiem notika, sirds sažņaudzas…

Piemēram, ir kāds jauns vīrietis, kuru viņu sakoda ērce. Tikai viena nieka koduma dēļ viņš tagad ir psihiski slims, visu laiku bezmērķīgi skraida.

Jauna meitene, kura brauca ar vieglo automobili, avarēja, un tā tika pie smadzeņu bojājumiem. Jaunam vīrietim sirds apstājās - ārsti iedarbināja sirdi atpakaļ, bet palika smadzeņu bojājumi.

Vēl kāds vīrietis pārdozēja narkotikas, ārsti viņu ”atkačāja”, bet smadzenes neatgriezeniski bojātas.

Visi šie cilvēki reiz bija normāli, veseli cilvēki, katram bija sava ikdiena, bet viens mirklis var mainīt visu dzīvi… Jāizbauda momentu, jāizbauda dzīvi, jādzīvo tagad,” pārdomās, ko radījis jaunais darbs, dalās Violeta.

Tajā pat laikā darbs sagādājot arī pozitīvas emocijas. ”Daudzi šeit ir īsti saulstariņi. Viens kungs mani saukā par ”labāko šokolādi Dānijā”. Tāds, kompliments nekad nav dzirdēts, bet patiess prieks dzirdēt,” smaida Violeta.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:05

Jaunākās diskusijas