Uz Jūrmalas šosejas notikusi smaga avārija; cietis bērns

tautaruna.lv 9.februāris 2021, 18:29
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Uz Jūrmalas šosejas netālu no Piņķiem pirmdien avarēja kāds vieglā auto šoferis, savā ceļā nepamanot ekskavatoru. Negadījuma sekas ir smagas un, iespējams vieglās automašīnas braucēji nelietoja drošības jostas, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Smags un vienlaikus pārsteidzošs negadījums uz Jūrmalas šosejas notika ap pulksten deviņiem no rīta. Dzelteno ekskavatoru, kas lēnām labajā - malējā joslā ripoja pa lielceļu, nepamanīja kāds ”Volkswagen” šoferis.

“Es viņu atpakaļskata spogulī redzēju jau sen. Bija dīvaini, ka viņš nemainīja joslas, turpināja braukt aiz manis. Cik gadus jau esmu pie ekskavatora stūres, es nevarēju paredzēt, ka viņš ekskavatoru nepamanīs,” stāsta ekskavatora vadītājs Aleksandrs.

Ekskavators braucis ne ātrāk par 30 kilometriem stundā. Pēc sadursmes ekskavatora vadītājs Aleksandrs. piegājis pie ”Volkswagen”.

“Es piegāju ar viņu aprunāties. Viņš bija šoka stāvoklī, cietis. Bērns teica, ka ļoti sāp kājas. Bērns bija aptuveni 8 gadus vecs. Viņi abi nebija piesprādzēti. Kad es piegāju, vēl divas aculiecinieku mašīnas apstājās. Viņi sauca policiju un ātro palīdzību,” stāsta Aleksandrs.

Vai ”Volkswagen” sēdošie - šoferis un bērns, tiešām nebija piesprādzēti, to pārbaudīs ceļu policisti. Uz vietas ar vieglā auto vadītāju aprunāties nebija iespējams.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas