Ladybird stāsta, kā dzīvo pēc bērnu atņemšanas

tautaruna.lv 9.februāris 2021, 7:00
 
Oļesja Sokolova/F64
Latvijā reiz pazīstamā dziedātāja Ladybird jeb Tatjana Šihmuratova ekskluzīvā intervijā kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas", atklājusi, kā rit viņas dzīve pēc bērnu atņemšanas.

Ladybird šobrīd dzīvo Kalifornijā un atklāj, ka dzīve patlaban viss esot kā pa "amerikāņu kalniņiem".

Viņa atklāj, ka šobrīd ar bērniem sazinās ar videozvana palīdzību vietnē Zoom un 11. februārī ir gaidāma tiesa. Dziedātāja cer, ka pēc tās būs iespēja tikties ar bērniem klātienē. Ladybird neslēpj, ka šobrīd viņai nav advokāta un jaunā siviete meklē tādu, kurš strādā "pro bono" - sniedz juridisko palīdzību bez maksas.

Viņai saglabāt pozitīvu attieksmi palīdz ticība, ka viss sakārtosies.

Uz jautājumu, kā dziedātājai viņas situācijā var palīdzēt citi, Ladybird neslēpj, ka visvairāk nepieciešams finansiālais atbalsts, jo vīrs viņu neatbalsta un viņai nav atļaujas ASV strādāt.

"Visus šos četrus gadus esmu rūpējusies par bērniem," stāsta jaunā sieviete. Viņa arī atklāj, ka bērnus nav redzējusi divus mēnešus un pēdējo reizi tikušies, kad viņa tos nejauši sastapusi lielveikalā ar vīra vecākiem, taču pēc tam tikusi apcietināta.

Jau vēstīts, ka Ladybird 2020. gada nogalē nedēļu pavadīja cietumā Kalifornijā, kur nonākusi par savu bērnu nolaupīšanu.

Kā vēstījām iepriekš, sociālajos tīklos bija izveidots profils, kurā publicēti Tatjanas bērnu Annikas un Raiana bildes un lūgums palīdzēt atrast bērnus. Pēc visa spriežot, bērnus meklēja viņu tēvs Maikls Larsens, kas rakstīja, ka bērni pēdējo reizi manīti kopā ar Tatjanu Kalifornijas štatā.

Pēc tam Ladybird nedēļu pavadīja cietumā Kalifornijā, kur nonākusi par savu bērnu nolaupīšanu. Viņa atklāja, ka tikusi apcietināta un abas atvases patlaban ir tēva apgādībā. Viņa teica, ka nu ar bērnu tēvu gaidāmi tiesu darbi, ieskaitot laulību šķiršanu.

“Nedrīkstu tikties, ne tuvoties mājām, kur viņi [bērni] dzīvo. Man ap kāju aplikta GPS ierīce, kas norāda manu atrašanās vietu. Ļauts sazināties ar bērniem tikai ar platformas "Zoom" starpniecību, taču līdz šim tas nav izdevies,” atklāja dziedātāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:20

Jaunākās diskusijas