Pazudušā pusaudža māte: Dēliņ, mēs tevi ļoti mīlam, lūdzu, dod kādu ziņu!

Portāls nra.lv 31.janvāris 2018, 11:10
 
facebook.com
2018.gada 10.janvārī Lietuvā (Klaipedā) pazudušā 17 gadus vecā Lietuvas pilsoņa Daniila Aleksandera Demiaškina Ignasio (Daniil Aleksander Demiaškin Ignacio) māte uzrakstījusi atklāto vēstuli savam dēlam, raksta organizācija "Bezvests.lv".

"Привет, сынуля! Я очень надеюсь, что ты читаешь это письмо. Хочу сказать тебе, что мы очень-очень любим тебя. Ты знай это и верь! Очень скучаем по тебе, без тебя все не так... И очень гордимся тобой. Ты - лучший! Если ты не готов вернуться сейчас - дай о себе хоть какую-то весточку. А когда будешь готов - знай, что мы очень ждём тебя и всегда будем ждать! Твоя мама", - написала женщина, попросившая поделиться этим сообщением.

"Sveiks, dēliņ! Es ļoti ceru, ka tu lasi šo vēstuli. Gribu tev pateikt, ka mēs ļoti, ļoti tevi mīlam. Tu to zini un tici! Ļoti pēc tevis ilgojamies, bez tevis viss nav tā... Un ļoti lepojamies ar tevi. Tu esi labākais! Ja tu neesi gatavs atgriezties tagad, vismaz dod par sevi kādu ziņu. Kad būsi gatavs, zini, ka mēs tevi gaidām un vienmēr gaidīsim! Tava mamma," rakstīja sieviete, lūdzot dalīties ar vēstījumu dēlam.

Kā iepriekš tika vēstīts, Pie "Bezvests.lv" pēc palīdzības vērsās pazudušā jaunieša tuvinieki. Pastāv iespēja, ka puisis var atrasties Latvijā.
No tuvinieku vārdiem ir zināms, ka jaunietis, naktī uz 2018.gada 10.janvāri, starplaikā starp vieniem naktī un septiņiem no rīta, ir izgājis no savas mājas Klaipēdā un līdz šim brīdim nav atgriezies. Viņš nav arī devis tuviniekiem par sevi kādas ziņas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:56

Jaunākās diskusijas