Pāris dienu laikā policija Rīgā notvērusi četrus marihuānu sapīpējušos jauniešus

Portāls nra.lv 31.janvāris 2018, 21:32
 
Ilustratīvs attēls
26. janvārī neilgi pēc pulksten 15.00 Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki, patrulējot vecpilsētā, pamanīja divus jauniešus, kuri, ieraugot policijas tuvošanos, strauji nogriezās un ik pa laikam atskatījās. Policisti nolēma noskaidrot jauniešu aizdomīgās uzvedības motīvus un viņus apturēja.
Pārrunu laikā viens no viņiem sāka nervozēt un pēkšņi metās bēgt, tomēr viņu pārsimts metrus tālāk apturēja Valsts policijas darbinieks. Puisis nodots Rīgas pašvaldības policijas darbiniekiem.

Vēlāk noskaidrots arī jaunieša bēgšanas iemesls - pie puiša atrasta nezināmas izcelsmes balta pulverveida viela, kā arī zaļganbrūns augu izcelsmes maisījums.

Pēc dažām stundām citi Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldes darbinieki, apsekojot jauniešu pastāvīgās pulcēšanās vietas, ievēroja divus jauniešus, kuri, pamanot likumsargus, sāka nervozēt un ātri devās prom. Arī šajā gadījumā policisti nolēma pārbaudīt jauniešu aizdomīgās uzvedības motīvus un viņus apturēja.

Sarunas laikā ievērots, ka abām personām ir paplašinātas acu zīlītes. Pārmeklējot vienu no viņiem, konfekšu kārbiņā atrasts iepakojums ar zaļganbrūnu augu izcelsmes maisījumu.

Savukārt 29. janvārī neilgi pēc pulksten 2.00 Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki, patrulējot pamanīja kādu jaunieti, kurš bija manāmā narkotisko vielu ietekmē. Puisis apturēts. Jautājot par aizliegto vielu lietošanu, viņš atzinās, ka smēķējis marihuānu.

Visos gadījumos veiktas personu datu pārbaudes, kuras laikā noskaidrots, ka pārkāpēji ir nepilngadīgi.

Aizdomās par narkotisko vielu glabāšanu un lietošanu jaunieši nogādāti Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:34

Jaunākās diskusijas