Piedzēries vīrietis Rīgā nozog taksometru un izdara ar to briesmu lietas

Portāls nra.lv 31.janvāris 2018, 8:10
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Nedēļas nogalē Rīgas centrā kāds vīrietis, būdams alkohola reibumā, šofera un pasažieru priekšā nozaga taksometru, raksta portāls "Jauns.lv", kas noskaidroja, ka pie viesnīcas "Mercure" nozagtais taksometrs piederējis firmai "Rīgas taksometru parks" ("Redcab").

Incidents noticis pagājušajā sestdienā, 27. janvārī, ap pulksten 5.00 no rīta.

Sagādājot izbīli pasažieriem un taksometra vadītājam, zaglis iesēdās braucamrīkā, kas tobrīd ar iedarbinātu dzinēju stāvēja pie viesnīcas.


Persona, kura ziņoja par šo incidentu, apgalvoja, ka zaglis izmantojis momentu, kamēr taksometra šoferis palīdzējis saviem nākamajiem pasažieriem tikt galā ar paprāvo mantu krājumu. Viņa auto, kas bijis mikroautobuss ar 8 vietām, uz to brīdi palicis iedarbināts, un neģēlis tajā vienkārši iekāpis, lielā ātrumā aizbraucot prom Juglas virzienā. Drīz notiekošajā iesaistīta Valsts policija.

Zaglis sagandējis taksometru līdz neremontējamam stāvoklim
To, ka nozagtais auto piederējis “Rīgas taksometru parkam”, telefonsarunā ar portālu "Jauns.lv" apstiprināja firmas valdes priekšsēdētājs Māris Krieviņš.

Kompānijas pārstāvis atklāja, ka taksometrs pēc tā atgūšanas vairs nav bijis remontējams: “Pa ceļam tika izbraukts cauri nožogojumam, notriekts luksofors un nodarīti vēl arī citi bojājumi.” Zaglis ar visu auto esot apstājies tikai 6. tramvaja galapunktā.

Minēto vīrieti policijai izdevies aizturēt tikai aptuveni stundas laikā - ap pulksten 06.00 no rīta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas