Purvciemā vīrietis kails parādās policistu priekšā un liek viņu noslaucīt

Portāls nra.lv 31.janvāris 2018, 14:54
 
F64
26. janvārī neilgi pirms pulksten 23.00 Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Purvciemā, kur kāda vecāka gadu gājuma kundze ziņoja par pašas sen kā pilngadību sasniegušo dēlu. Vīrietis alkohola reibumā bija ieradies izsaucējas mājoklī un sācis skandalēt.

Likumsargiem, ierodoties notikuma vietā, satrauktā kundze skaidroja, ka dēls, nespēdams atrast sev īres dzīvokli, vēlējies pārvākties pie viņas. Iereibušais vīrietis sācis lamāties, salauzis podu un izteicis draudus, tāpēc pieņemts lēmums viņa izraidīšanai no dzīvokļa piesaistīt likumsargus. Kundze skaidroja, ka nevēlas paciest šādu dēla attieksmi, jo iepriekš jau bijušas nopietnas problēmas ar otru dēlu.

Policistu ierašanās brīdī 28 gadus vecais vīrietis atradās vannas istabā. Kārtības sargi pieklauvēja pie durvīm un aicināja viņam iznākt no telpas. Pēc brīža vīrietis iznāca no vannas istabas kails un pieprasīja policistiem viņu noslaucīt, bet pēc tam atgriezās vannas istabā.

Pārrunu laikā dzīvokļa saimniece nolēma uzrakstīt iesniegumu, lai agresīvi noskaņotais dēls pamestu viņas mājvietu.

Pārkāpējs, otrreiz iznākot no vannas istabas, uzstājīgi vēlējās doties uz virtuvi, lai izteiktu pretenzijas par notiekošo savai mātei.

Vīrietis uzgrūdās virsū vienam no policistiem un iekļuva virtuvē, kur sāka vicināties ar rokām un spārdīties ar kājām. Kārtības sargiem nācās pielietot elektrošoka pistoli, lai pārkāpēju savaldītu. Pēc brīža vīrietis nomierinājās un tika saslēgts rokudzelžos.

Pārkāpējs nogādāts dežūrdaļā, kur veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā un uzsākta administratīvā lieta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:40

Jaunākās diskusijas