Ģimenes pusdienas restorānā beidzas ar traumu bērnam un pamatīgu traci

tautaruna.lv 18.februāris, 13:30
 
pixabay.com
Nepatīkams incidents restorānā atgadījies tehnoloģiju ekspertam Elvisam Strazdiņam - restorāna telpās viņa dēlam uzbrucis suns.

Elviss par šo negadījumu vēsta mikroblogošanas vietnē "X": "Šodien biju restorānā, kurā ir bērnu stūrītis, kas nozīmē, ka tas ir paredzēts bērniem. Kādā brīdī viens no maniem bērniem pieskrēja pie manis, un tajā brīdī viņam kājā iekoda kādas ģimenes mazais suns. Saimnieki pat nedomāja atvainoties vai kā citādi reaģēt. Man nav nekā svarīgāka par manu bērnu, tāpēc sacēlu traci. Pieprasīju, ka sunim liek uzpurni, ja tas kož. Tā ir bērnu (un ne tikai) drošība. Ministru kabineta noteikumi Nr.266 nosaka, ka sunim, ja tas atzīts par bīstamu, jāvalkā uzpurnis. Ja šis suns kož, to būtu jāatzīst par bīstamu."

Komentētāji ne tikai atzīst, ka šāda situācija restorānā ir nepieņemama, bet dalās arī savā pieredzē: "Tas nav tikai par restorāniem, ejot pa taku Kuldīgā, vienkārši ar cimdiem rokās, manai mammai iekoda suns, suņa saimnieki pat neatvainojās, lai gan viss bars redzēja notikušo. Būtu priecīga, ja kāds paceltu šo tēmu beidzot. Esmu rakstījusi arī uz pašvaldību par šo jautājumu."

"Es gandrīz varu uzminēt, ka klients bija regulārais un bagātais, tāpēc drīkst ņemt līdzi kaut vai govi. Resto nav tā vieta, kur suņiem jābūt. Un resto īpašniekiem šī lieta ir jāregulē pilnīgi noteikti. Es par šo ārdītos līdz tvaikam pa ausīm."

"Sunim nav jāatrodas restorānā! Mazsuņi vispār ir agresīvi un neadekvāti, vilku suņi arī. Šorīt izgāju laukā ar suni (mans suns pilsētā vienmēr pie pavadas!), pieskrien liels suns bez pavadas, tiesa, draudzīgs. Saimnieks labu laiku nespēja viņu noķert, neklausa un viss."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas