FOTO. Tauta "nenovērtē" Elksniņa 4000 eiro vērto žaketi

tautaruna.lv 18.februāris, 4:30
 
MN
Nav noslēpums, ka Daugavpils mēram Andrejam Elksniņam patīk dārgi apģērbi. Šoreiz viņš, dodoties vizītē uz skolu, lai runātu par bērnu ēdināšanas dotāciju, uzvilcis žaketi, kas, pēc zinātāju teiktā, maksājusi 4000 eiro.

Ieraksts mikroblogošanas vietnē "X": "Elksniņš šodien apmeklēja Dpils skolas un velkot 4k vērtu uzvalku dižojās, ka pašvaldība subsidē tās EUR 1.55 vērtībā katram skolniekam. 3955:1.55=2551 skolniekiem pa šo naudu var subsidēt pusdienas vienai dienai. Fun fact: Daugavpilī mācās tikai 1491 vidusskolnieks."

Pievienotajās fotogrāfijās redzams, ka gluži tāda pati kašmira žakete no firmas "Zegna" interneta veikalā maksā 4 000 eiro.

Komentētāji ne tik daudz raksta par žaketes cenas sabalansētību ar ēdināšanas dotāciju summu, cik par to, ka šī žakete Daugavpils mēram nepavisam nepiestāv: "Nezinu, kā viņš to panāk, bet tik tizli izskatīties zīmolu drēbēs arī jāmāk."

"Vai šim efektam "kas, par cik mugurā" ir savs nosaukums, jeb to nākotnē varam saukt par elksniņčeku?"

"Tu vari pārcelties uz pilsētu, bet kā paliksi laucinieks tā arī paliksi. Nu ja nemāki cēli, tad arī 10000 apenes nelīdzēs."

"Kolhozniekam velc ko gribi, viss izskatās kā maiss."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:26

Jaunākās diskusijas