Tas var notikt ar katru! Rīdzinieks piedzīvo ko nelāgu lielveikala tualetē

tautaruna.lv 4.novembris 2023, 4:30
 
imago images/Scanpix/LETA
Lielu sociālā tīkla Facebook lietotāju uzmanību izpelnījās kāds ieraksts par nelāgu situāciju vienā no lielveikala tualetēm Rīgā.

Ieraksta autors atklāj, ka nevarēja tikt lielveikala tualetē arī par maksu tikai tāpēc, ka par ieeju tualetē vajadzēja maksāt ar banktas karti, kuras viņam nebija.

"Rimi Barona centrs. Tualete pieejama tikai ar bankas karti. Gandrīz apdi***s, kamēr viena jauka sieviete izpalīdzēja. Lūdzu maksimāli pašērot, lai šo murgu atceļ," vēsta ieraksta autors.

Jāpiebilst, ka ieraksts izpelnījās lielu popularitāti sociālajā tīklā. Ar to dalījās aptuveni 4000 Facebook lietotāju.

Tikmēr komentāros cilvēkiem dažādi viedokļi. Kāds steidz dalīties ar ironiskām piezīmēm, dažs uzsakata, ka situācija ir absurda, bet vēl kāds mēģina tai atrast loģisku pamatojumu.

"Vajadzēja blakus durvīm nolaist, lai zina, ka ne visiem ir bankas kartes un ne visi māk ar tādām apieties."

"Šito uz bez tabu vajag. Bērniem kartes nav,veciem cilvēkiem ar visiem nav.Ja reiz ir WC tad tai ir jābūt pieejamai visiem."

"Kādi MURGI - kuram te nav bankas kartes?! BOMŽĀM kuri visu tur (Barona centra tualetēs) bija izlauzuši, sasituši, aptaisījuši! Tagad tie iekšā netiek un tīrība ir krietni uzlabojusies. To smirdošu dēļ novāca arī solus ārpusē, lai nopuvušām kājām tur negulētu. Bet nu jau aukstam laikam nākot atkal smirdoņas pulcējas baros Barona centra iekšpusē!!! Smirdēšanas tiesības ir konfliktā ar manām tiesībām neostīt smirdoņas!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:08

Jaunākās diskusijas