VIDEO: Apokaliptiski skati: uz šosejas saduras un nodeg 158 mašīnas

tautaruna.lv 4.novembris 2023, 3:30
 
AP/Scanpix/LETA
ASV Luiziānas štatā miglas un ugunsgrēku dūmu dēļ uz ceļa sadūrušās 158 vieglās un kravas automašīnas. Lielākā daļa automašīnu nodegušas līdz pamatiem. Gāja bojā septiņi cilvēki un vairāk nekā 25 ievainoti, ziņo CNN.

Kā vēsta CNN, vairākas automašīnas vispirms sadūrās dažādās ceļa vietās, un pēc tam sākās ķēdes reakcija un negadījumā iesaistījās arvien vairāk auto.

Kadros pēc negadījuma redzama sabojāto, saspiesto un sadegušo automašīnu čupa uz šosejas pāri ūdenstilpnei.

"Es jau samazināju ātrumu, kad Ford 250 taranēja manu piekabi un aizripināja mani uz priekšu. Es sajutu dūmu smaku, un tajā pašā laikā dzirdēju, ka mašīnas triecas un plīst riepas. Es varēju atvērt pasažiera durvis ar kāju un izkļūt no auto, un pēc tam palīdzēju citiem - es pa mašīnas logu izvilku vienu cilvēku,” medijiem stāstīja 41 gadu vecais Kristofers Kals.

Cits negadījuma dalībnieks vārdā Rīds atzīmēja, ka redzējis cilvēkus uz ceļa, kas viņam māja ar roku, lai apstājas, taču bija jau par vēlu: viņam no aizmugures un sāniem brauca virsū vēl divi transportlīdzekļi. Vīrietis varēja izkļūt no automašīnas, taču viņa sieva palika iesprūdusi iekšā un guva traumas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas