Zagļi pieļauj liktenīgu kļūdu un tās īpašniekam izdodas veikli atgūt zaudēto

tautaruna.lv 4.novembris 2023, 17:40
 
pexels.com
23 gadus vecais Džeijs Robinsons no Birmingemas, Lielbritānijā, kādu rītu pamodās un atskārta, ka nakts laikā viņa māju apciemojuši zagļi. Viņi paņēmuši abu Džeijam piederošo automašīnu atslēgas un tās nozaguši. Vīrietim, pateicoties neatlaidībai un izdomai, izdevās paša spēkiem atgūt nozagtos spēkratus, vēsta "The Sun".

Džeijs atklāj, ka no rīta pamostoties secināja, ka viņa "Seat Ateca" un "Volkswagen Golf" automašīnas ir nakts melnumā nozagtas. "Man bija jāiet uz darbu pulksten 6:00, nokāpu lejā un abas automašīnas bija pazudušas, es biju šoka."

Pateicoties saziņas lietotnei "Snapchat" vīrietis ātri vien atrada savas automašīnas.

Viņa draudzene bija pamanījusi, ka kāds "Snapchat" dalās ar īsiem video sakot, ka pārdod "Seat Ateca" automašīnu. Džeija draudzene ātri vien atpazina, ka tā ir pavisam nesen nozagtā drauga automašīna.

Džeijs nolēma, ka savu nozagto automašīnu atgūs visai neparastā veidā, iesaistot mūsdienu tehnoloģijas. Viņš, rūpīgi pētot zagļu ievietoto video un pēcāk izmantojot Google Maps, noskaidroja, kur automašīna atrodas. Atrodot konkrēto vietu, kur atrodas automašīna, Džeijs devās tai pakaļ.

Viņš min, ka neticēja, ka zagļi tik tiešām automašīnu būs atstājuši uz ielas, bet tā tur bija. Izmantojot rezerves atslēgu, viņš to atslēdza vaļā un aizbrauca prom.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas