Juglā kaimiņiene saceļ pamatīgu traci un izglābj sievietei dzīvību

tautaruna.lv 4.novembris 2023, 13:40
 
F64
Daudzdzīvokļu mājā Juglā izcēlās bīstams ugunsgrēks. Kāda pusmūža vecuma sieviete tika izglābta no dūmiem, pateicoties savas kaimiņienes vērībai, vēsta "Degpunktā".

Pamatīgu jezgu daudzdzīvokļu mājā Vangažu ielā 11 pavisam nesen sacēla viena no tās iedzīvotajām. Viņa uzskatīja, ka kaut kur namā notiek nelaime, kuru citi mājas iedzīvotāji nesajūt, tādēļ par visu iemītnieku drošību jārūpējas tieši viņai.

Bažīgajai kundzei izrādījās taisnība. Ja mājas otrajā stāvā dūmu smaka bija gandrīz minimāla un jūtama tikai labāko degunu īpašniekiem, tad pavisam cits scenārijs norisinājās nama augšējos stāvos.

VUGD pārstāve Viktorija Gribuste informē: “Sestdien, trijos pēcpusdienā, valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma informāciju, ka Vangažu ielā, Rīgā, divpadsmit stāvu dzīvojamās mājas augšējos dzīvokļos pa ventilācijas šahtām nāk iekšā sadūmojums. Ugunsdzēsēji glābēji pārmeklējot ēku konstatēja, ka desmitā stāva dzīvoklī deg sadzīves mantas viena kvadrātmetra platībā. Iekļūstot dzīvoklī tik atrasts cilvēks, kurš izglābts un bija ugunsgrēkā cietis.”

Bažīgā kaimiņiene no otrā stāva faktiski izglāba 44 gadus vecas sievietes dzīvību. Cietusī saindējās ar dūmiem un pēc atlabšanas tagad zinās, kur meklējams viņas sargeņģelis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas