Roberts De Niro tiesas sēdē kļūst nikns, uzklausot bijušās asistentes apsūdzības

tautaruna.lv 4.novembris 2023, 11:40
 
AFP/Scanpix/Leta
Leģendāro aktieri Robertu De Niro tiesā iesūdzējusi viņa bijusī asistente. Šonedēļ viņam bija jāstājas tiesas priekšā. Aktieris, atbildot uz virkni jautājumu, nespēja valdīt emocijas, vēsta "The Sun".

Aktieris tiesas sēdē pazaudēja pacietību pēc tam, kad tika apsūdzēts par nepiedienīgu un nepieklājīgu attieksmi pret savu asistenti.

41 gadus vecā Greiema Čeisa Robinsone apsūdz aktieri par sliktu izturēšanos pret viņu jeb par dzimuma diskrimināciju un iebiedēšanu.

Tiesas sēdē Greiema atzina, ka aktieris vairākkārt ir uzvedies nepieklājīgi, tostarp esot viņu saucis brīžos, kad izmantojis labierīcības, saucis viņu rupjos vārdos un licis viņai kasīt muguru.

Kā stāsta bijusī aktiera asistente, tad viņa sāka pie Roberta De Niro strādāt kā viņa uzņēmuma "Canal Productions" viceprezidente, taču bija spiesta atkāpties no amata, kad saprata, ka ir kļuvusi par viņa "biroja sievu".

Greiema par emocionālajiem pārdzīvojumiem un reptuācijas bojāšanu vēlas no aktiera ar tiesas palīdzību piedzīt 9,8 miljonus britu mārciņu.

Tiesas sēdē uzklausot apsūdzības, aktieris nesavaldījās un kļuva dusmīgs. "Es nekad neesmu izturējies necienīgi, netikli vai dīvaini, kā jūs tagad mēģinat to parādīt."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas