Vīrietis sava Halovīna tērpa dēļ nonāk policijas redzeslokā

tautaruna.lv 4.novembris 2023, 15:40
 
pexels.com
Aizvadītajā nedēļas nogalē par godu Halovīniem daudzviet pasaulē notika kostīmu ballītes jeb cilvēki pārģērbās par daž ne dažādiem tēliem, lai pārsteigtu un biedētu citus. Kāds vīrietis no Lielbritānijas aizgāja nedaudz par tālu ar sava tērpa izvēli, tādējādi nonāca policijas redzeslokā, vēsta "The Sun".

40 gadus vecajam Deividam Vutonam no Mančesteras draud nopietnas nepatikšanas ar policiju.

Viņš pagājušās nedēļas brīvdienās devās uz Halovīna ballīti tērpies pašnāvnieka spridzinātāja tērpā.

Viņam mugurā bija T-krekls uz kuru ar sarkanu pildspalvu bija rakstīts "I love Ariana Grande" ("Es mīlu Arianu Grandi") un arābu stila galvassega. Tāpat vīrietim bija rokās melna mugursoma uz kuras virsū bija rakstīts, ka tur iekšā atrodas bumba un "TNT". Vīrietis ar savu kostīmu lepni dalījās sociālajā medijā "Facebook", kur izpelnījās nevienu vien kritiku. "Saderiet, ka es tikšu izraidīts no Halovīna ballītes," rakstīja Deivids. Lai arī viņš cerēja, ka gūs atzinību par savu "radošumu", viņa draugi nebija apmierināti un viens no tiem pat rakstīja, ka ir par šo ziņojis policijai, kas uzsāks izmeklēšanu, jo uzskata, ka Deivids vērsis naida noziegumu.

Kā liecina vīrieša tērps un zīmīgie uzraksti, viņš bija tērpies kā terorists pašnāvnieks Salmans Abedi, kurš 2017. gadā sarīkoja uzbrukumu Arianas Grandes koncertā Mančestrā, kurā dzīvību zaudēja 22 cilvēki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas