Jaunieša brauciens autobusā no Valmieras izvēršas murgā

tautaruna.lv 8.marts 2023, 0:30
 
Gints Ivuškāns/ F64
Deviņpadsmitgadīgais Ainārs janvāra pēcpusdienā kopā ar draudzeni devās ar autobusu no puiša dzimtās vietas Valmieras līdz meitenes mājām Susājas pagastā. Lai mērotu tālo ceļu, jāizmanto divi transportlīdzekļi, pēc pirmajā autobusā pavadītiem vairākiem kilometriem Ainārs palūdzis šoferim piestāt, nokārtot dabiskās vajadzības, vēsta "Bez Tabu".

Līdz ko Ainārs izkāpis, šoferis aiztaisījis durvis un aizbraucis. Jaunietis pirmo reizi brauca reisā Valmiera-Rēzekne, tāpēc bijis apmulsis, paliekot viens, pilnīgi nezināmā vietā. Turklāt visas mantas, izņemot telefonu, palikušas autobusā.

Ainārs izmisumā mēģinājis apstādināt garāmbraucošās mašīnas, pateicoties laipnajam šoferim, izdevies autobusu noķert Gulbenes autoostā.

Puiša draudzene atzīst, ka esot šoferim ziņojusi, ka Ainārs atstāts pieturā, arī citi pasažieri to esot dzirdējuši, kā apgalvo meitene.

“Ecolines” vadība esot veikusi pārrunas ar šoferi, kurš atminas 19. janvāra notikumus, taču savu vainu noliedz.

"Autobusa vadītājs paskaidro, ka, tuvojoties pieturvietai “Lācītes”,samazinājis ātrumu, jo pieturvietā stāvējusi sieviete. Samazinot ātrumu uz autobusa priekšējām izkāpšanas durvīm virzījies jaunietis (pēc šofera novērtējuma ar 20-25 gadiem). Šoferim neko neesot minējis par iespēju nokārtot dabiskās vajadzības un izkāpis no autobusa. Autobusa vadītājs izsniedzis biļeti sievietei, aizvēris durvis un turpinājis reisa izpildi. Pēc pusstundas, ierodoties Gulbenes autoostā, pie autobusa pienācis jau minētais jaunietis ar pretenziju, kāpēc šoferis nav viņu pagaidījis. Līdz tam brīdim neviens no pasažieriem, ne arī jaunieša draudzene šoferim neko neteica par to, ka draugs atstāts pieturvietā “Lācītes”," skaidro uzņēmumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas