Kur pazudusi kādreizējā t/c "Alfa" direktore un TV šovu zvaigzne Iveta Feldmane?

tautaruna.lv 8.marts 2023, 3:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
“Pasaki to skaļi” studijā šajā nedēļā viesojās TV šovu dalībniece, vadītāja un tagad mākslas vēstures pasniedzēja Iveta Feldmane. Viņa kādu laiku bija pazudusi no televīzijas ekrāniem, taču šajā reizē bija gatava sarunas laikā dalīties ar jaunumiem viņas dzīvē, kā arī starmešu gaismas tumšajām pusēm.

Pirmo reizi raidījuma laikā, abas viešņas personīgi viena otru nepazīst, taču šeit rodas stāsts par to kā mēs reizēm varam ietekmēt viens otra dzīvi pat to nenojaušot.

Iveta Feldmane plašāku popularitāti ieguva, piedaloties dažādos šovos gan kā dalībniece, gan vadītāja. Daudzi viņu atceras no “Dejo ar zvaigzni” pirmsākumiem, kur viņa lieliski performēja kopā ar savu deju partneri Valdi Škutānu. Šobrīd Ivetas dzīvē māksla ieņem lielu lomu, jo ikdienas gaitas pavada Latvijas Mākslas akadēmijā.

Man patīk runāt par mākslu, man patīk būt tajā iekšā un meklēt, ko jaunu, lai ir interesanti gan sev, gan studentiem.

Iveta Latvijas Mākslas akadēmijā pasniedz rietummākslas vēstures kursu, kuru aptuveni apmeklē 70 studenti. Paralēli pasniedzējas pienākumiem, viņa institūcijā ir atbildīgā persona par izstādes darbiem, un arhīvā darbojas ar dažāda stila plakātiem, afišām. Raidījuma vadītājai Elīnai bija iespēja ielūkoties mākslas karnevāla vecajos plakātos, kuros atklājās nacionāli patriotiska pieskaņa, vijoties cauri mākslas tendencēm.

“Pasaki to skaļi” galvenā raidījuma misija ir vairot pateicību un sirsnību sabiedrības vidū. Ivetai Feldmanei savu paldies veltīja dziedātāja Maija Stuģe, ar skatuves vārdu Jenny May. Sarunas laikā atklāsies, cik ļoti reizēm mēs varam ietekmēt otra dzīvi, to pat nenojaušot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:20

Jaunākās diskusijas