Atgriežas Latvijā? Gobzems piesakās darbam Izglītības ministrijā

tautaruna.lv 8.marts 2023, 1:30
 
F64
Skandalozais politiķis Aldis Gobzems, kas patlaban dzīvo Spānijā, sociālajā tīklā Facebook atklājis, ka pieteicies darbam Izglītības un zinātnes ministrijā.

Publicējot savu pieteikumu uz Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītāja amatu, Gobzems raksta:

"Karoče, es piesakos. Darbs kaulus nelauž. Saīsinātais darbalaiks pirmssvētku dienās, papildus brīvdienas svētku dienās, papildus atvaļinājums un vēlreiz papildus brīvdienas svētku dienās. Es ar saviem 60 cik tur tūkstošiem sekotāju feisbukā un spēju uztaisīt rezonansi pa visu valsti tādu pr uztaisītu. Izglītības un zinātnes ministrija pieņemiet mani! Jums būs tāds pr, kādu pēdējā simtgadē neesat piedzīvojuši."

Jāpebilst, ka solītais atalgojums ir teju līdz 2500 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Iepriekš vēstījām, ka eksdeputāts Aldis Gobzems, kas jau kādu laiku dzīvo Spānijā, atklāj, ka pārcēlās ne gluži aiz laba prāta, tika vēstīts Edgara Orlova materiālā "Kaut kas manī tika pārlauzts" izdevumā "Privātā Dzīve".

"Cilvēki domā, ka pārcēlos aiz laba prāta. Tā gluži nav. Es priecājos, ka teju caur adatas aci no Latvijas izspruku. Vēl mēnesis, pusotrs, un vara man visu atņemtu - māju, auto - visu! Bet es pasteidzos un viņiem neizdevās," pauda Gobzems.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas