Twitter pērle: Pircēji sakašķējas iepirkuma ratu dēļ

tautaruna.lv 8.marts 2023, 18:30
 
Pixabay
Kā zināms, veikalos pieejami iepirkuma rati, lai tajos ērti varētu salikt vajadzīgos pirkumus. Daudzviet, lai pie tādiem tiktu, attiecigā ratu nodalījumā jāievieto eiro. Taču ja skaidras naudas vai vajadzīgās monētas nav? Ir cilvēki, kas izvēlas mazajiem pircējiem domātos ratus....un par to tad arī kašķis vietnē "Twitter".

Armands: Nu jebaķ, kāds var šo izskaidrot?? Un tad bērnam nav, ko paņemt, jo pilns ar šādiem stulbeņiem.

Ekrānšāviņš

Kaspars: Jā, Armandam ir taisnība. Vienreiz ar tā arī netikām veikalā, jo nebija rati, bez kuriem meita veikalā neiet. Un jā, kopš kura laika, ja nav monētas, tad tas ir attaisnojums atņemt bērniem ratus? #kasparsKārena Kad jums būs bērni, tad parunāsim.

Sanchabee: Es laikam šo nesaprotu. Cepienu. Jā, manējie tādus ratus lietoja pirms 10 gadiem, bet arī toreiz, ja nebija, ko paņemt, sarunājām, ka palīdz mammai piekrāmēt lielos ratus. Abi sajūsmā skaitīja, cik preces katrs ielicis. Un es saprotu, ka tam pensionāram vieglāk ar tiem mazajiem.

Zane: Tā kā man ir bērni, laikam varu parunāt par šo :) Nu gan drāmu var uzkult! Pilnīgi nepieņemami man šķiet, ar kādu agresiju viss pasniegts. Svešu cilvēku foto publiskošana, lamas, apsaukāšanās. Varbūt cilvēki nezina, ka tie ir bērniem domāti ratiņi? Vai tas kaut kur rakstīts?

DanaKruu: Armands vienmēr tā ārdās par visiem tematiem, ka labi vien ir, ka daudz sporto. Jo šitā var ar sirdi aiziet 40 gados, ja VISS rada tādu sašutumu, ka pilnīgi sveši cilvēki jāfotografē.

Ievasieva: Man sanāca smiekli. Parasti tie bērnu ratiņi stāv ļoti daudz, tiešām ir tik daudz tie bērni, kas visu laiku iepēkas lidl? Iedomājos to situàciju, bērnu rati beigušies un stāv 20 mazi un dusmīgi cilvēki, jo visus ratus paņēmuši pieaugušie.

Ly: Es arī ņemu šos. Man lielos grūti stumt un LIDL ir veikals, kurā pērku tikai dažas lietas. Tiešām tik mazi bērni vieni paši dodas iepirkties? Neesmu manījusi.

Anita: Manas piecas kapeikas - šie ratiņi noderīgi mammām, kurām mazuļi vēl ratos. Vieglāk stumt ar vienu roku mini iepirkumu ratus un bērna ratus. Mani mēdz kaitināt tie, kuri izķēruši šos ratus.

Māris: Cilvēkiem nav monētas. Arī man parasti nav. Tāpēc cik Lidl sanāk būt, tik cik paņemt rokās un viss.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:32

Jaunākās diskusijas