VIDEO! Rīdzinieki dusmīgi par naktī uz ielas notiekošo

tautaruna.lv 11.janvāris 2021, 17:30
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Remontstrādnieki traucējuši naktsmieru un atpūšanos pirms darba cēliena, visu nakti veicot skaļus darbus un trokšņojot Rīgā, Valmieras ielas apkaimē, dusmīgi ziņo rīdziniece, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Valmieras ielas 30. dzīvokļu nama iedzīvotāja ziņo par trauksmainu nakti, ko par tādu padarījuši strādnieki, kuri trokšņojuši visu nakti. Naktsmiers traucēts vairāku namu iedzīvotājiem, pie kuru mitekļu logiem darbi veikti. Trokšņošanu rīdziniece iemūžinājusi video.

"Nebija saskaņots ar cilvēkiem, nebija brīdināts, ka kaut kādi darbi notiks. Arī citi kaimiņi gāja skatīties. Pateica, ka Rīgas dome devusi atļauju. Neko nepadarīt! Bija atbraukusi policija pēc izsaukuma, bet, tā kā bija atļauja, policija neko nevar darīt. Tā viņi [remontstrādnieki] līdz pulksten 5 rītā ņēmās!" pauda iedzīvotāja.

Konkrētajā apkaimē tonakt strādnieki raka eletrokomunikācijas. Veikt darbus naktī atļāvis Rīgas domes Satiksmes departaments.

Pašvaldības pasažieru pārvadātāja “Rīgas satiksme” pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane informēja, ka tieši pasažieru pārvadātājs lūdzis ar darbiem nekavēt satiksmi.

“Rīgas satiksme” pārstāve Bartaševiča-Feldmane gan norādīja, ka uzņēmuma labā prakse ir informēt iedzīvotājus par gaidāmajiem darbiem laikus dažādos saziņas veidos. Viņa arī norādīja, ka Satiksmes departamentam vajadzēja informēt par konkrētajiem darbiem.

Satiksmes departamentā atzina, ka par konkrētajiem darbiem Valmieras ielā iedzīvotāji laikus netika informēti, par ko departamentā atvainojās.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:35

Jaunākās diskusijas