Neskatoties uz inficēšanos ar Covid-19, Samoilovs turpina sportot

Viktorija Gabrjuna 11.janvāris 2021, 12:09
 
AFP/Scanpix/LETA
Pazīstamais Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs sociālajos tīklos pavēstījis, ka viņa veiktais Covid-19 tests ir pozitīvs.
"Pēc 18 testiem 8 mēnešu laikā tagad rezultāts ir pozitīvs, man ir jāievēro pašiozlācija. Tā kā man nav simptomu, es turpināšu gatavoties mājās," raksta Samoilovs, atklājot, ka runa ir par Tokijas Olimpiskajām spēlēm, kas pārceltas uz 2021.gadu.

Samoilovs atklāja, ka savas mājas pagrabā izveidojis sporta zāli, kurā turpinās treniņus.

"Viena mēneša laikā mans biznesa partnerism bija pozitīvs tests, manas sievas brālim un vēlāk mani divi labākie draugi inficējās ar Covid-19. Jutu, ka tas bija tikai laika jautājums, kad es dabūšu vīrusu. Globālajā pasaulē jūs saņemat pozitīvu rezultātu vai saņemat vakcīnu," pārdomās dalījās sportists.

Viņš iesaka stiprināt savu imūnsistēmu, būt aktīviem, ēst veselīgi, labi izgulēties, lietot pietiekamu šķidruma daudzumu un būt laimīgiem.

Jāatgādina, ka iepriekš Samoilovs dalījās ar savu pieredzi par negatīviem Covid-19 testiem. Viņš neslēpa sašutumu par pašreizējo situāciju Latvijā saistībā ar Covid-19. Tostarp, sportists pauda uzskatu, ka pašreizējā situācija ir nepareiza.

"Izskatās, ka līdz ar Covid-19 visas citas slimības ir izzudušas. Un tagad, ja kāds ir inficēts, viņš paliek viens pats, līdz brīdim, kad stāvoklis kļūst sliktāks, un tad jau var būt par vēlu," rakstīja Aleksandrs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas