Alise Haijima paziņo jaunumus par Lauri Reiniku

Viktorija Gabrjuna 11.janvāris 2021, 10:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Japāņu izcelsmies dziedātāja Alise Haijima sociālajos tīklos pavēstījusi priecīgu ziņu dziedātāja Laura Reinika faniem.
Kā atklāj Alise, jau trešdien, 13.janvārī visās trīs Baltijas valstīs iznāks jauna, kā viņa raksta, kāzu pirmā valša vērta dziesma, kā arī video klips, kurā Haijima piedalās kopā ar Lauri Reiniku.

"Šis notikums noteikti paliks manā sirdī visu mūžu, jo noteikti katrs jauns dziedātājs plēstos par šādu iespēju. Par dziesmu jāsaka, ka tiešām skaistāk nevar būt ! Guntara Rača vārdi kopā ar Laura Reinika mūziku aizkustinās un sasildīs jebkura latvieša sirsniņu, tāpat arī ar režisores Aijas Strazdiņas maģiju šis gabals tika vizualizēts IZCILI! Es esmu neizsakāmi priecīga par dalību šajā projektā ar savu balsi. Būt pamanītai ir grūti, būt pamanītai un novērtētai ir vēl grutāk ! Milzīgs paldies visiem personāžiem šajā notikumā, kā arī LIELUMLIELS PALDIES LAURIM!!" raksta Alise.

Uz Haijimas ierakstu reaģēja gan pats Lauris, novērtējot to ar sirsniņu ikonām, gan Strazdiņa, rakstot, ka viņai ir liels prieks par kopdarbu.

Jāpiebilst, ka jau iepriekš pats Reiniks stāstījis faniem par savu jauno dziesmu. Kā vēstījām, Reiniks bija publicējis video, kurā dzirdami jaunās dziesmas fragmenti trīs valodās - latviešu valodā, lietuviešu valodā un igauņu valodā.

Lauris Reiniks ir latviešu dziedātājs, komponists, TV šovu vadītājs un aktieris. Reiniks ir absolvējis Jelgavas Mūzikas koledžu, studējis komunikācijas zinātnes Latvijas Universitātē, kā arī apguvis aktiermeistarību Losandželosā. Līdz šim izdevis deviņus soloalbumus un atsevišķus singlus 11 valodās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas