Traģiski notikumi Rēzeknes pusē: draugi ar nazi nodur vīrieti

tautaruna.lv 29.februāris, 4:30
 
Rēzeknes pusē policisti aizturējuši divus vīriešus aizdomās par slepkavību. Viņi tiek vainoti sava pudeles brāļa noduršanā, vēsta "Degpunktā".

Nedēļas nogalē Rēzeknes pusē, nelielajā Dricānu ciematā, risinājušies traģiski notikumi, kas sākotnēji bija domāti kā svētki. Kāds vīrietis, iedzerot ar domubiedru, svinējis dzimšanas dienu. Abi izdomājuši kompāniju paplašināt un devušies uz apdzīvotu vietu Kūzmi pie vēl viena pudeles brāļa - tā stāsta vietējie un piebilst, ka trijotne jautri uzdzīvojusi, sākotnēji bez jebkādas agresijas.

Zināms, ka slepkavība izdarīta ar nazi. Visticamāk, notikušais ir neplānota, spontāna rīcība, ko ietekmējis izdzertā alkohola daudzums. Par noziegumu likumsargiem ziņots plkst. 2.30 naktī.

“Rēzeknes novada Dricānu pagasta ciemā Kūzmi tika konstatēts 1975. gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm, durtu brūci krūšu rajonā sirds apvidū. Valsts policijā tika uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta par slepkavību. Veicot notikuma vietas apskati, atrasts arī iespējamais noziedzīga nodarījuma izdarīšanas rīks - nazis. Tajā pašā dienā uz aizdomu pamata par minētā noziedzīga nodarījuma izdarīšanu kriminālprocesa likuma 264. panta kārtībā tika aizturēti 1981. gadā un 1965. gadā dzimuši vīrieši. Notiek izmeklēšana,” norāda policijā.

Dricānu pagasta iedzīvotāji atminas, ka cietušais nav bijis agresīvs un dzīvoja pieticīgi, tāpēc apkārtējie ir satriekti, ka ciemā kas tāds ir atgadījies. Visi trīs vīrieši viens otru pazinuši jau vairāk nekā 25 gadus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:07

Jaunākās diskusijas