Krievijā aizliegtais Kirkorovs ieradies okupētajā Donbasā, lai "izpirktu savus grēkus"

tautaruna.lv 29.februāris, 5:00
 
depositphotos.com
Krievu dziedātājs Filips Kirkorovs, kurš tika iekļauts Krievijas mākslinieku “melnajā sarakstā”, jo piedalījās TV dīvas Anastasijas Ivļejevas “plikajā” ballītē, 13. februārī ieradās īslaicīgi okupētajā Doneckas apgabala Horlovkā, lai tiktos ar ievainotajiem Krievijas karavīriem.

Kā norāda propagandisti, šī darbība tikai “balina” Kirkorova reputāciju. Viņi saka, ka tas ir vienīgais veids, kā mākslinieks pēc situācijas Maskavas klubā var atgūt zaudētos līgumus, vēsta "Obozrevatel".


Kā vēsta Krievijas mediji, Filips Kirkorovs vietējā 2. slimnīcā ieradies agri no rīta bez iepriekšēja paziņojuma par savu vizīti ar gaisa kondicionieriem, printeriem un humāno palīdzību. "Viņš nesa dāvanas ievainotajiem un teica runu darbiniekiem un pacientiem. Savulaik Kirkorovs solīja doties uz kara zonu," raksta propagandisti.

Video var dzirdēt, ka Kirkorovs krievu karavīrus sauc par “uzticamu aizmuguri”. Maskavā viņš jūt, ka "viss būs labi". Trim ievainotajiem viņš apsolījis apmaksāt protēzes. Kirkorovs sacīja, ka negrasās pamest Krieviju, jo viņam tur ir mājas un ģimene.

Jāatgādina, ka ka pagājušā gada decembrī Maskavā notika Ivļejevas skandalozā ballīte, kurā Kirkorovs ieradās ļoti atklātā tērpā, bet pēc tam teica, ka tur nonācis nejauši.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas