Plastiskā ķirurģija, vēzis, koma? Uztraukums par Keitu, kura jau divus mēnešus ir "pazudusi"

tautaruna.lv 29.februāris, 12:15
 
depositphotos.com
42 gadus vecā prinča Viljama sieva nav devusi ziņu jau divus mēnešus. Pēdējo reizi viņa tika redzēta 28. decembrī tradicionālā Ziemassvētku pastaigā pa Sandringemu kopā ar pārējo karalisko ģimeni. Tad janvāra vidū viņai tika veikta noslēpumaina vēdera operācija, pēc kuras viņa "pazuda". Tas kļuva diezgan satraucoši, kad parādījās baumas, ka Keita ir komā.
"Bija nopietnas komplikācijas, kuras ārsti nebija gaidījuši, jo operācija noritēja labi, bet pēcoperācijas periods negāja pēc plāna," stāstīja avots.


Šīs baumas tika oficiāli noliegtas, un tagad no pils ik pa laikam izskan ziņas, ka hercogiene atveseļojas un pat sākusi pildīt savus pienākumus, kur nav nepieciešama personīga klātbūtne. "Velsas princesei, kura atgūstas no vēdera operācijas, ir laba veselība," sacīja Kensingtonas pils.

Tiesa, Midltones diagnozi neviens nav oficiāli paziņojis, tāpēc nav pārsteigums, ka rodas daudz baumu. Piemēram, internetā jau ir aizdomas, ka Viljama sievai ir vēzis. Izskan arī viedokļi, ka Keitai vispār veikta plastiskā operācija.

“Operācija noritēja veiksmīgi. Pamatojoties uz pašreizējiem mediķu ieteikumiem, viņa diez vai atgriezīsies pie saviem pienākumiem pirms Lieldienām. Velsas princese izprot interesi, ko šis paziņojums radīs. Viņa cer, ka sabiedrība sapratīs viņas vēlmi pasargāt savus bērnus no liekām baumām un vēlmi saglabāt personīgo medicīnisko informāciju konfidenciālu,” sacīja avots princeses lokā.

Tajā pašā laikā Midltone joprojām neatbild uz daudzām ziņām, ko fani sūta. Sabiedrība jau kliedz, pieprasot nepārbaudīt cilvēku pacietību un parādīt Kembridžas hercogieni Ketrīnu tautai.

“Redzot Čārlzu III pateicamies par visām kartītēm un laba vēlējumiem, ko viņš saņēma pēc vēža diagnozes, šķiet ļoti dīvaini, ka Keita Midltone nepateica paldies par visām kartītēm un laba vēlējumiem, ko viņa saņēma. Tikai pilnīgs klusums. Viņi laikam kaut ko slēpj,” sociālajos tīklos secina monarhijas fani.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas