Kāda veikala īpašnieks Rīgā piedzīvo negaidītu uzbrukumu

tautaruna.lv 25.novembris 2023, 21:30
 
Ilustratīvs attēls / F64
Kādā veikalā Maskavas forštatē Rīgā izcēlies kautiņš. Kā stāsta cietušais, kāds iereibis vīrietis viņam uzbrucis un mēģinājis nožņaugt, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Policijas ekipāžai ierodoties notikuma vietā, likumsargus pie veikala sagaidīja vīrietis ar asiņojošu degunu.

“Mēs veram veikalu ciet desmitos vakarā. Viņš sēdēja iekšā ar citu vīrieti, taču viņš devās mājās. Tāpēc kungs kļuva dusmīgs. Viņš ienāca iekšā un teica, ka grib ar mani kauties… Viņš man iesita un tad centās mani nogalināt. Es centos viņam iesist pa galvu un iebakstīt ar pirkstu acī, jo viņš gribēja mani nožņaugt. Es izlauzos un sāku pa veikalu mukt prom, taču viņš centās man iesist vēl un vēl… Es bļāvu, ka pietiek, un viņš arī apstājās. Es ātri izgāju ārā un skrēju uz tuvāko policijas iecirkni,” stāsta veikala īpašnieks.

Vīrietis likumsargiem atklāja, - kamēr viņš skrējis meklēt palīdzību, agresīvais klients neilgu brīdi pirms kārtības sargu ierašanās atrada domstarpības arī ar kādu Ukrainas atbalstītāju, kurš atradās turpat pie veikala.

Likumsargi devās veikalā. Atverot durvis, acīm paveras aina kā no kādas spocīgas filmas - raustās gaismas, ejas ir šauras, preces izvandītas un pašā galā stūrī sēž vīrietis. Viņam priekšā alkohola pudeles.

Tā kā vīrietis nespēj nomierināties, policisti viņu pavadīja uz izeju un lūdza iesēsties pašvaldības policijas busiņa restotajā nodalījumā. Tas vīrietim it nemaz nepatika.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas