Samantai Tīnai šoreiz neizdosies piepildīt sapņus

tautaruna.lv 25.novembris 2023, 1:00
 
Dmitrijs Suļžics/MN
Jau iepriekš ziņots, ka Samanta Tīna, krītot no zirga ir savainojusi kāju. Līdz ar to nākas atteikties no iepānotajiem ceļojumiem. Samanta savā "Facebook" profilā raksta, ka ir izdarījusi secinājumus un sapratusi, ka visam savs laiks.

Samanta Tīna raksta: "Man šobrīd, pēc maniem plāniem būtu bijis jau jābūt Indijā! Viss novembris tika tam ieplānots un atbrīvots, ka taisnā ceļā no koncerta Liepājā dodos uz Rīgas lidostu. Viss bija saorganizēts, ka mani sagaida un atved pie parējās grupas, lai dotos vēdiskajā ceļojumā, mazlietiņ vēlāk no pārējās grupas, jo man ir koncerttūre Latvijā!

Septembrī nokritu no zirga un pirmā doma, atžirkstot no kritiena- " Uz Indiju Tu nebrauksi "! Ok! Pieņēmu un sapratu. Bet Novembra beigās bija paredzēts treks ar zirgiem veselu nedēļu gar okeānu Marokā. Uz to es biju apņēmības pilna, ka kājas sastiepums jau būs izārstēts un es varēšu doties uz Maroku! Kāja nedzist. Oktobrī pēc atkārtota izmeklējuma- man tomēr atzīst, ka kāja ir lauzta un diezgan nepatīkams lūzums- veltņa kaula lūzums un nu jau 3 mēneši uz kruķiem! Pie daktera- ar asarām acīs par atzinumu, arī sapratu- arī uz Maroku Tu nebrauksi!
Ok, tātad mani gribēja mazlietiņ apstādināt, lai mācos neizskriet visas pasaules vietas un neiegūt visas pasaules pieredzes un gudrības vienlaicīgi.
Es mācos piebremzēt. Un ja man neizdodas,tad ticiet man tur augšā, tas visuvarenais, gan jau izdomās kā mūs labāk pasargāt no kā sliktāka, ja pat uz brīdi ir jāatņem kādas fiziskas spējas.
Tās visas ir mācības. Man kā aunam- nemēģināt visu realizēt tagad un uzreiz! Ir jāsaliek prioritātes. Un šobrīd es pat iedomāties nevaru, kā es saplānotu un sagatavotos Decembrim- koncerttūre turpinās un man kāds liels dzīves notikums ir priekšā, ja nebūtu šeit uz vietas.
Un lieki piebilst, ka kāja nu dzīst ar straujiem uzlabojumiem. Mācība saprasta. Nu var laist vaļā!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas