Pļavniekos vietējie pamana, ka automašīnā jau kādu laiku dzīvo cilvēks

tautaruna.lv 26.novembris 2023, 21:30
 
Dāvis Ūlands/F64
Pļavnieku iedzīvotāji Rīgā diezgan ātri ievēroja, ka pagājušās nedēļas izskaņā viens no kaimiņiem uzsācis dzīvi savā automašīnā pēc tam, kad nopietni sastrīdējās ar savu dzīvesbiedri, vēsta "Degpunktā".

Vietējiem arī radās aizdomas, ka vīrietis vairākas dienas pārmērīgi lieto alkoholu un, visticamāk, nav skaidrā prātā. Brīdī, kad bēdīgi slavenā automašīna uzsāka kustību, kaimiņi nevilcinājās un ziņoja policijai.

Pirms pāris dienām Pļavnieku iedzīvotājs Juris tika izmests no mājām. Vīrietis pamatīgi sastrīdējās ar savu draudzeni Lieni (vārds mainīts), kura pēc rūpīgām pārdomām izlēma pārtraukt romantiskās attiecības. Jurim nekas cits neatlika, kā demonstratīvi gulēt savā automašīnā zem Lienes dzīvokļa logiem cerībā, ka mīļotā mainīs savu lēmumu.

“Jau trešo dienu, trešo nakti guļu savā automašīnā,” stāsta vīrietis.

Juris izlēma savas bēdas remdēt alkoholā. Liene apgalvo, ka bijušais dzīvesbiedrs savā “Volvo” sēdēja un dzēra vismaz trīs dienas.

Ap pusdienas laiku Juris iedarbināja savas automašīnas dzinēju un nedaudz pabraukājās pa pagalmu. Procesā vīrietis aizskāra kaimiņienes “Toyotas” sānu, atstājot pāris švīkas. Kaimiņi ievēroja nelielo ceļu satiksmes negadījumu un izsauca policiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:16

Jaunākās diskusijas