"Savā nekaunībā Kariņš ir nepārspējams,"; "politiskais līķis" - Kariņa izteikumi un tēriņi nokaitina tautu

tautaruna.lv 26.novembris 2023, 4:00
 
Dmitrijs SUĻŽICS, MN
Esošais ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV) nepiekrīt kritikai par Ministru prezidenta laika speciālo avioreisu tēriņiem.

"Nepiekrītu, es uzskatu, ka premjerministram ir jābūt pie sarunu galda tur, kur tās notiek. Reisi ir tikai līdzeklis, lai nokļūtu no Rīgas līdz citam punktam," uz jautājumu, vai piekrīt izteiktajai kritikai par tēriņiem, intervijā LTV raidījumam "Rīta panorāma" teica Kariņš.

Viņš arī norādīja, ka mudina esošo premjerministri Eviku Siliņu (JV) izmantot šādus reisus, ja tas ir nepieciešams.

K. Kariņš arī aicina vērtēt, vai valstij nav izdevīgāk uzturēt pašai savu lidmašīnu valdības vajadzībām

Kā ziņots, Kariņa Ministru prezidenta laika delegācijām paredzētie speciālie avioreisi no 2021.gada līdz 2023.gada septembrim no valsts budžeta izmaksāja 613 830 eiro, liecina Valsts kancelejas (VK) apkopotā informācija.

Tautai par šiem Kariņa izteikumiem un tēriņiem ir ko teikt.

"Nabadzīgākā valsts Eiropas Savienībā, bet premjers lido apkārt ar Private Jet pa valsts naudu. Principā viņš ir politiskais līķis," uzskata Ģirts.

HM: Politiskais līķis viņš būtu demokrātiskā, tiesiskā valstī, ne jau LV.

"Sakiet, ko gribat, bet savā nekaunībā Kariņš ir nepārspējams 10/10! Bet tomēr pretīgākais ir tas, ka viņš ar pietuvinātiem gadiem lidinājās ar private jet, bet VISI mūsu mediji izlikās to neredzam. Varam tikai minēt, kādas vēl tēmas tiek rūpīgi sargātas no sabiedrības uzmanības," raksta kāds vietnes "X" lietotājs.

Max: Es neko neteiktu ja Kariņa laikā būtu uzplaukusi ekonomika un mēs dzīves līmeņa ziņā būtu Eiropas vidū, bet palikām par Eiropas nabagāko valsti ar pilnīgi degradētiem institūtiem. Policijai un robežsargiem nav naudas ko algām pielikt. Viens Kariņa lidojums=2 gadu policista alga

Nick: Jāprasa atbildība ir arī no Citkovska un visa Kariņa komandas, kura gan pasūtīja, gan izlietoja publisko naudu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas