Izslēgts no šova? Pats pametis? Šova "X Faktors" paziņojums rada traci soctīklos

tautaruna.lv 26.novembris 2023, 10:45
 
Publicitātes foto
Vakar tika izplatīta ziņa, ka "īsi pirms tiešraides "X Faktoru" pamet viens no dalībniekiem."

Svētdien, 26. novembrī pulksten 20.30, TV3 ēterā tiks aizvadīta muzikālā šova “X Faktors” trešā tiešraide.

Taču šonedēļ uz skatuves kāps vien 6 no šovā palikušajiem dalībniekiem, jo īsi pirms tiešraides viens no šova dalībniekiem - Jānis Miglāns - no šova izstājās veselības apsvērumu dēļ.

Līdz ar Jāņa izstāšanos, šonedēļ šovu pametīs tikai viens dalībnieks. Tie divi dalībnieki, kuri būs saņēmuši vismazāk balsu no skatītājiem, dziedās sagatavotās glābējdziesmas, pēc kurām mentori lems, kuru no dalībniekiem šovā paturēt.

Pēc šī pazīņojuma vietnē "X" tika publiskoti ieraksti, ka Jānis Miglāns ir izslēgts no šova, nevis to pats pametis. Šova veidotāji šo apgalvojumus nav komentējuši. Komentāros cilvēki norāda, ka varbūt šīs dienas tiešraidē būs kāds plašāks skaidrojums, jo šobrīd jautājumi ir vairāk nekā atbildes. No šī trača viennozīmīgi ieguvēji ir šova veidotāji - par šovu šobrīd runā ne tikai tā skatītāji, bet arī ļaudis, kam par to bija maza interese.

"Viss ko es jums varu pateikt ir tas, ka Jānis ir ļoti lādzīgs čalis! Un nebija rupš ne pret vienu, tik dusmīgs uz situāciju! Pārējo, lai skaidro Markus Riva tiešraidē," vietnē "X" raksta Rihards.

Ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas