Šokējoši! No sadalīta drauga līķa slepkava izvāra zupu

tautaruna.lv 15.oktobris 2023, 21:40
 
pixabay.com
Sanktpēterburgas apgabala Priozerskas rajona iedzīvotājs nogalinājis un sadalījis savu draugu, bet pēc tam no viņa mirstīgajām atliekām izvārījis zupu. Sanktpēterburgas apgabala Izmeklēšanas komiteja ierosināja krimināllietu pēc kriminālkodeksa panta "Slepkavība", atsaucoties uz portālu "47news", raksta "The Insider".

Telegram kanāls "Mash" raidījumā "Moika" publicēja mirušā vīrieša fotogrāfiju un dzīvoklī atrasto zupu.

Vietējo mediju publikācijas vēsta, ka 54 gadus vecais Dmitrijs ir populāra slēpošanas kūrorta instruktors. Savā dzīvoklī Mičurinskoje ciemā viņš dzēra kopā ar 43 gadus veco paziņu invalīdu Mihailu. Izskatās, ka dzīvokļa īpašnieks ar draugu nav sapraties. Dmitrijs Mihailam vairākas reizes iedūris, pēc tam viņš līķi sadalījis un pleca kaulus ielicis saldētavā.

Kā vēsta "47news", 8.oktobrī kāds ciemata iedzīvotājs izsaucis policiju un ziņojis, ka viņa brālis noslepkavojis un sadalījis draugu. Aizdomās turamā brālis stāstījis, ka iekļuvis dzīvoklī, kamēr radinieks gatavojis zupu. Pēc dažām minūtēm atbraukušie likumsargi virtuvē atrada verdošu buljonu ar gaļas gabaliņiem un kartupeļiem, savukārt abas cilvēka rokas atradās ledusskapī, bet citas atliekas - izlietnē. Dažas ķermeņa daļas gulēja blakus pannai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:52

Jaunākās diskusijas